HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 19 augusti 2010

Nyfiken!

Hej alla godingar!
Lunch här och massor på jobbet=)
Nu är jag så nyfiken så jag kan inte hålla mig längre=)
Vilka är ni alla som gör mig glad varje dag med era besök och läser troget här? Ni är nästan 400 besökare om dagen nu och det är superkul!

Ni vet ju en del om mig…Nu är jag nyfiken på er! Kan ni inte berätta lite vilka ni är ..inga detaljer såklart, det förstår jag, men i stora drag!?
Gör ni det så ska jag berätta senare för er vad som dök upp från United Kingdom igår! ha ha=)

Kram vänner!
Adela

23 kommentarer:

  1. Well.. mig tror jag du kan det mesta om ;-)
    Härligt med så mycket besökare! Det är du värd, du har en fantastisk blogg vännen!!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Mig vet du ju också en hel del om! Kvinna, 34 år, mamma till två, läkare, fru och Odd-Molly-fantast! KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag heter Berit är 46 år och bor i Fjällbacka. Jag är jurist och jobbar på en statlig myndighet. Är också hudterapeut och har haft skönhetssalong tidigare. Har en stor son och två fina lurviga skogkatter. Jakten på den optimala sminkprodukten och Odd Mollykläder är några av mina stora passioner!

    SvaraRadera
  4. Mollytoka som bor på Västkusten. Gift. 4 barn mellan 9-18.5 år. Jobbar på gruppbostad. Tränar styrketräning och Yoga. Är lite hemlig på nätet, men har en blogg....

    SvaraRadera
  5. Vad spännande med så många läsare jag förstår att du är nyfiken på vilka de är.
    Jag förstår också varför de är så många, eftersom du har en sådan härlig blogg med en massa kul att läsa och underbara bilder.
    Ska bli spännande att se vad du fick från UK.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Även mig vet du lite om men jag är 52, präst, skild sedan några år, tre vuxna barn, Otto en Jack russel tillhör familjen, mötte ny man som snart blir min man. Försöker samla ihop en garderob som passar liv och ålder, det är där Odd Molly kommer in, jag är även intresserad av allmoge, går gärna på loppisar, försöker hinna se lite ny konst, feminist.
    Du har en mycket fin blogg, livsbejakande med djup.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  7. En till som är väldigt nyfiken! *ler*

    SvaraRadera
  8. Hejsan!!Jag heter Åsa,är 38 år och bor i umeå,jobbar som uska.Tycker supermycket om din blogg,det är riktigt kul att kolla in dina snygga "outfits"man får mycket inspiration!!kram Åsa.

    SvaraRadera
  9. Jag är en nybesökare på din blogg, men har fastnad. Har inga Odd Mollykläder, men tycker om den stilen på kläder. Syr mycket kläder til mig själv som avkoppling, från mitt arbete med siffror. Har två barn, man och en liten Italienare, gillar bilar! Är en rosamänniska, letar efter din rosa Vila tunika som du skrev om för några dagar sedan!

    SvaraRadera
  10. Heeej! Jag är en 39 åring som är mamma till två söner 9 och 13 år, sambo, förskollärare, bor i hus gillar den lantliga stilen och mollytoka.
    Kramis

    SvaraRadera
  11. Hej Jag är en tjej på 54 år .Gillar odd molly och andra finingar också.Har 2 st busiga yorkshireterrier.GILLAR DIN INREDNING OCH DINA KLÄDER.SÅ BLOGGA PÅ.HA EN SKÖN KVÄLL.LENA

    SvaraRadera
  12. Halloj! Det är jag som bor i grannkommunen och känner polisen Å *ler*. Min ålder är 44. Har två barn, 18 och 12 år. Jobbar på en industri som tillverkar fönster. Umgås gärna med vänner, bakar, läser bloggar mm. Gillar din blogg *blink*.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  13. När jag var i Stockholm härom dagen och kikade på ChillNs vårkollektion tänkte jag på dig min rosa-älskande vän! Jag vill minnas att du är förtjust i CNs Detroit tunic och till våren kommer en UNDERBAR klänning/tunika i nästan samma modell som Detroit T. Det härliga tunna silkestyget är detsamma liksom det småblommiga mönstret(hela klänningen är småblommig)men den kommer nu i ROSA! Mycket vacker och jag skall ABSOLUT snoka upp en och göra den min! :)
    KRAM!

    SvaraRadera
  14. Ja, du "känner" ju mig lite med, men jag drar väl lite ändå;)
    35, gift småstadsbo, 2 ungar, frisörska, gillar OM och tatueringar. Svär alldeles för mycket och älskar att fika! Kram!

    SvaraRadera
  15. Hej, 40-åring med man, tre barn (13, 11 och 7 år) hund och katt, bor i en småstad. Inspireras av din härliga blogg. Gillar, även jag, den lantliga stilen, odd molly, branting, cream och chillnorway. Arbetar på bank men vet inte vad jag ska bli "när jag blir stor" :-).

    SvaraRadera
  16. Hej, jag är en kläd- och inredningstokig tjej på 38 år som hittade till din blogg för ett tag sedan och sedan dess är jag beroende av att kika in här varje dag. Bor gör jag utanför en liten stad i sydöstra Sverige, har sambo och dotter + tre bonusar. Älskar som sagt kläder, inredning och loppisar. Tycker din blogg är fantastiskt fin med vackra bilder och massor av inspiration.

    SvaraRadera
  17. Hej, jag är en ensamstående mamma i sthlm som började sälja på Tradera i februari i år. Där såg jag Odd molly auktioner överallt. Blev då nyfiken och köpte min första molly. Sen växte intresset och jag började följa bloggar. Det är så kul att se hur mollysarna och andra kläder sitter på vackra människor som du Adela. Vilken inspiration du är... i klass med malenami ;-)
    Tack och jag är beroende av att kika in hos dig så snälla lägg inte av va.. ;-)

    SvaraRadera
  18. Jag är en inredningsintresserad tjej (43 år) som gillar att läsa din blogg. Bor på Västkusten. Har läst den i ca 2 månader. Kul också när du skriver om Eksjöområdet för vi har en stuga i Nässjötrakten. :-)

    Kram Annette

    SvaraRadera
  19. Jag gillar också rosa och allt du skriver om i din blogg. Skulle gärna flytta in i ditt hus :-)
    Bor i Stockholm, gift, 2 små prinsessor på 3 och 5 år och jobbar som projektledare. Köpte mitt första Odd Molly plagg 2006 och har sedan dess varit fast. Slutade räkna när jag hade fler än 100 odd molly plagg i garderoben.

    KRAM

    SvaraRadera
  20. Men TACK alla NI FINA för härliga kommentarer! Det är så kul att få se lite vilka NI är!=) En härlig blandning av ålder, yrken, orter och intressen, även om vi är många som gillar inredning och Odd Molly såklart!=) Sköna kommentarer, roliga, tänkvärda, snälla, uppiggande, peppande! Jag tycker det här med bloggen är SÅ kul och det ger mig mycket tillbaka, samtidigt får jag vara så kreativ som jag vill! Älskar att fota (även om jag inte är särskilt bra på det, men tränar..;)), skriva och berätta. Tycker själv om bloggar där man får tips och kan dela med sig av dom! Så återigen....T A C K alla för att ni läser och kommenterar och mailar! och jag tänker fortsätta...tills jag blir 100 kanske!?! ;D;D

    TUSEN KRAMAR!
    Adela

    SvaraRadera
  21. Åååå vad skoj detta var .Inrednings och klädes och smycke tokig 3barns mamma .Mina Änglar är 18,Robin 12 Tobban 11 Hanna och så familjens bäbies Simba 3år Amerikansk cocker.Är sjukskriven sedan ett bra tag sedan .Tog ju den J...a svininfluensasprutan....Har jobbat som kock men tröttnade och sadlade om till florist.Lever med mitt livs kärlek nygift sedan juni2010.♥ Älskar min familj shopping umgås med vänner musik fixa och greja hemma och sedan blogga.Ja det var lite om mej Ha det gott rara du Kram ♥

    SvaraRadera
  22. Hej! Tunikan i rosa från vila finns att köpa på MANDEL, en jättefin webshop som finns i Göteborg.Ett tips till Anne-Lie.

    SvaraRadera
  23. Tack snälla Anonym nu har jag talat med MANDEL, hade jag läst detta tidigare hade jag tagit bussen till stora staden idag!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails