HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 31 december 2010

*★* ˛.*.★*.˛* .*˛ *★* ˛.*.★*.˛* .*˛I wish You a very Happy New Year!*★* ˛.*.★*.˛* .*˛*★* ˛.*.★*.˛* .*˛


 Hej mina finaste bloggvänner!

Tittar in och vill önska er ett riktigt Gott Nytt år med ett givande 2011 som står för dörren=) Hoppas mycket själv på detta år i flera olika avseenden!

Kvällen ska tillbringas med superhärliga vänner men för min del blir det en nyårskväll i racerfart då jag ska jobba natt på P. Det är helt ok, då det ofta är supertrevligt att jobba såna aftnar när vi firar även där=)
Bäst att återgå till förrätten som jag gör här...vi delar upp rätterna att göra,  så här doftar det kräftor....;)

Önskar er allt gott inför 2011!
 
KRAM


onsdag 29 december 2010

Underbart porslin från PIP studio & RICE

 Hej vänner!

Här är det 2 sköna lediga dagar men med flera saker som ska hinnas med;) Lite fix hemma, skicka paket, fika med vänner och rådjuren ska ha sitt;)
Nyfiken i en strut med då det är hemlisar på G i morgon...mina f d tjejjobbarkompisar har aviserat att det är något bus på gång;) Spännande.....=)

Har ni sett dessa godbitar??? Helt underbart superfina serier från PIP Studio och RICE. Det förstnämnda är ett holländskt märke och det andra italienskt. Härliga koppar, muggar, assietter, mattallrikar och även textilier som du kan blanda hur som helst. Det känns som att allt passar med allt! Greengate i all ära men detta är fräscht!=)
 Jag tycker de här blommönstren och färgerna är helt ljuvliga!

 Sötaste kuddarna....
 Ser ni syrénbersån med jordgubbstårtan framdukad?
 Rice har också så mycket fint! Så snyggt att blanda allt med varann här med;) Det är en väldigt personlig design med organisk form och läckra glasyrer i olika färger. De kan med fördel kombineras med varandra. Det är gjort av lergods och handglaserat och har därför väldigt speciella egenskaper, bland annat kan färgerna skifta med tiden, så charmigt


Nej nu kickar vi igång igen! Mycket på tapeten idag...=)

KRAM ALLA!

tisdag 28 december 2010

Ka-ching & vitaminkickar!


Hej mitt i natten sweeties eller godmorgon!

Vet ni hur glad man blir när man sovit under dagen och hoppar upp framåt eftermiddagen för lite frukost, slår på datorn och hittar alla fina kommentarer från er?!? Det är så roligt! Både ni trogna som hälsar på och nya som skriver små hälsningar. Ni är en vitaminkick varje dag för mig!!

Det här året börjar gå mot sitt slut och i februari är det 1 år sen jag startade bloggen! Inte kunde jag ana eller att jag skulle ha så många härliga besökare varje dag! Jag är lika förvånad än=) Den 17 februari är det 1 års jubiléum och jag utlovar en fin utlottning i hop med det;) Återkommer till det längre fram!

Hoppas ni sover gott för ute är det iiiiiiiskallt! Skönt att vara inne...tänker på alla stackars djur igen ute, brrr vad kallt för dom. Vi har varit på "vårt ställe" i skogen ikväll igen och lagt ut mat. En stor säck med havrekross (ska vara ett bra foder för rådjur och harar, fåglar m m enligt naturvårdsverkets hemsida). Det är en droppe i havet men man kanske hjälper några stycken. Viktigt är i alla fall att man återkommer till stället och fortsätter att ge dom. Råder fler till att lägga ut mat, havrekross eller renfor finns hos Granngårdens butiker för 89:-/149:-/stora säckar.

Ha två små snyggingar hemma med nu;) T & B ser ut som två valpisar igen, nytrimmade och fina. Visserligen kallt för dem med nu, men de har stickade tröjor att stoppa in magen i=)

Här får ni några bilder att kika på så ni får se Ka-ching på. Är fullt medveten om den dåliga kvaltitén, men så är det när dagsljuset försvinner fort. I alla fall är klänningen superfin och skön!
 En bild med så ni ser väskan från Jeanne d´arc living;)
 Mysig annorlunda cremefärgad hjärtring med från Gina Tricot;)
 Här har jag den fina nougatfärgade spetskjolen från CREAM under.
Iakttagen när jag fotade...;) Men matte...vad gör du?

Nu får ni ta tag i dagen och jag ska sova några timmar under dagen efter nattens jobb;)

Sköt om er vänner!

KRAM

måndag 27 december 2010

Några julklappar & ett drömhus

 Godmorgon alla julänglar;)

Måndag och så var de sköna julen fort över...hoppas ni är lediga mer och kan njuta av softa dagar. Jag vill hålla kvar julkänslan lite, tycker det går för fort över annars.

Själv har jag jobbat natten och ska hem sen och sova "skönhetssömn"=) Myser här med tända ljus, pratar med härliga kollegor och lyssnar på Josh Groban, det går alltså ingen nöd på mig...=)

I eftermiddag ska jag lämna T & B för hundtrim, de ska bli snyggast i kvarteret! Har hittat en toppenhundtrimmare inte långt hemifrån. Noggrann och superbra, kan verkligen rekommendera Bellsweets kennel om ni bor i närheten!

Fick som jag berättat innan några fina julklappar! Här är några av dem=)
 Finaste mössan och halsduken i cremerosa från VILA. Superfint i hop! Passar så bra in i min garderbob och mina färgskalor. Fick presentkort med av mina mysgrabbar så jag kan shoppa i någon av stans alla butiker...;)
Väskan var helt ljuvlig och perfekt storlek, dvs ganska rymlig! Virkad i cremefärgat garn från Jeanne d´arc living som har såååå mycket fint! Väskan säljs hos Maud som har webbutiken Hjortgården i Kyrkbyn
 Har ni hört den här fina?......Flikar in min nya favorit här så kan ni lyssna innan ni läser vidare!=)
Underbar röst och sköna låtar....Passar bra i juletider....;)
 Hittade den här inspirationen från Danmark! Superflott hus i sekelskiftsstil! Helt fantastiskt hus på 350 m2 i fyra våningar...så snyggt! Här bor en man som man kanske kan se på den stilrena lite maskulina stilen. Men vilket hus! Tänk att få inreda det som man vill.....gosh!
 I love this kitchen!!
 Njaaa....tycker nog det fattas ljus och färska blommor här för mer feminin stil....;)
Rymligt supersnyggt kök med rustika möbler....

Hoppas ni får en skön måndag vad ni än ska göra!

KRAM

lördag 25 december 2010

JULDAG MED LITE JOBB & JULFEST!

 Hej vänner och god fortsättning på julen!=)

Efter lång sovmorgon, risgrynsgrötfrukost, lite mys och nu lite kvällsjobb på P så laddar jag för att snart sluta tidigare och sluta upp till en julfest med 55 vänner! Ska bli supertrevligt att träffa alla ikväll och ha roligt!

Visar er en av mina finaste julklappar! Ka-ching plain dress som är helt ljuvlig! Perfekt passform och så skön att ha på sig. Vem kunde ana att plysch skulle bli så poppis?=)

Här på P har vi jättsmysigt ikväll! På innergården står det marscahller och lyser i snön och vi har haft långbord och blivit bjudna på fantastisk smörgåstårta! Det är alltid extra många som jobbar en sån här kväll och natt.
 Blev extra glad i förrgår då jag fick budade blommor från min numera förra närmsta chef. Med julhälsning och en önskan om lycka till, omtänksamt och så snällt!=)
Ka-ching plain dress

Nu ska jag försöka hinna med att hälsa på hos alla er och se vad ni ha gjort under julen!
Snart är det hemgång och fixa sig fin inför festen;)

Stor Julkram!
Adela

JULAFTONSKVÄLL

Go kväll alla i den stilla julaftonsnatten...;)

"Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken."

Mysig julafton är över och vi slappar skönt i soffan. Midnattsmässan vi var på väg till kändes mysig men kallt att ge sig ut, så vi stannade hemma med en film & glögg. Skönt att ta det lugnt efter mycket jobb och annat innan jul;)
 Julafton har varit så bra så den ska vara med familj...God mat, massa godis, fina julklappar, snö i massor, hälsat på vänner och syster på sitt jobb, ystra hundar som ville öppna alla paket, Kalle Anka och en tupplur på soffan=)
 Vår gran i år är så fin! En riktig Disneygran=)
 Nybundna fräscha krispiga kransar...
 Julaftonsspetsklänning från CREAM & en julklapp: Superfint cremefärgat halsband från Ester Eleonora!
 Mmmm glögg, ädelsost, pepparkakor och såklart hemgjorda polkagrisar från Mariannelunds Karamellkokeri!

Hoppas ni har haft en fantastiskt skön julafton!

KRAM

Adela

Related Posts with Thumbnails