HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 16 januari 2011

Söndagsbilder i fabriken, lite fix i vardagsrummet, knoppar och paj!

Hej godingar!

En grå söndag men vi piggar upp oss va?=)
Den här bilden är inte från idag, utan en underbar solig vinterdag när solen höll på att gå ner...idag är det ganska trist ute, eller hur?

Vardagsrummet ville ha en omflytt igen och så fick det bli!;) Min fina stora pigtittare har fått flytta över till det svartmålade auktionsbordet och där gör den sig perfekt! Min förkärlek till pigtittare, stora kannor och karaffer kan jag inte förklara, men det är kärlek varje gång jag hittar nåt sånt=)
 Under bordet har den fina trådkorgen hamnat med mitt gamla söta sängöverkast från "flickrummets dagar" ...alltså har det några år på nacken=), här blandat med fina fyndade loppisspetsörngott.
 Visst är pärlhyacinterna underbara nu precis innan de ska slå ut?
 Här har det bakats anananspaj idag...å vad gott det är! Med glass och lättvispad grädde....mums;)
Gillar den här bilden massor...har sparat den och är inte helt säker på vilken blogg den kommer ifrån, men tror att det är en gammal favoritbloggerskas vardagsrum, som dessvärre inte bloggar längre! Spets & snor heter bloggen..den inspirerade mig länge innan, hoppas hon börjar igen=) Hur som helst så har jag bestämt mig för att måla mitt stora ekmatbord vitt nu! Tror det kan bli jättefin! Ser det framför mig med många vita, tunga gjutjärnsljusstakar på ....målbilder är viktiga=)

Njut er söndag och ta vara på er ledighet;)

KRAM

14 kommentarer:

  1. Hej!
    Vilken underbar sida du har!
    Mycket vackra bilder!

    Ha en skön söndag!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Mmmm vad mycket underbart.Blir alltid glad att kika in till dej Bara så fina bilder har du fotat från ditt vackra hem.Ja det bordet vitt och så stora tunga ljusstakar kommer att bil bara supersnyggt.Ha en skön dag söta du .Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Men du vad god pajen ser ut. Den kan du bjuda på när jag och Sally kommer;).

    Kramis/Heléne

    Ps. Fint foto på väggen!

    SvaraRadera
  4. ojoj va mycket ögongodis du bjöd p idag! Tack för det =)

    Kram Tina

    SvaraRadera
  5. Ditt hem är som tagen ur en inredninsgbutik eller ur ett inredningsmagasin. Bilderna är fantastiska och du har skapat ett vackert hem.

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Jag förstår till fullo din vurm för pigtittare, de är så underbara och finns det gamla spegelglaset kvar så ännu bättre. Älskar även gamla glasmästarspeglar.
    Underbara bilder som vanligt och det är en sann glädje att kika in till dig.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  7. det var tack vare den bloggen som jag började blogga och husmusen fast hon finns ju kvar bara ett annat namn :)

    Kram Malin

    SvaraRadera
  8. Ååh, så fint du har i ditt hem, blir alltid så inspirerad när jag kikar in här och möts av dina fina bilder på hem och mode :)

    Hoppas du haft en bra helg

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  9. Hmm, jag är hur jädra impad som helst över att du kan ha så fantastiskt välstädat hemma HELA TIDEN. Har ni några utställningsrum och bor i de rum som inte får vara med på bild???

    SvaraRadera
  10. Hej Adela!
    Verkar som du kanske kan hitta strumporna i powder här http://www.bodhi.se/catdetail.asp?sid=FEAAAAAACEMGIBBG&subsid=MOACAAAADNOELMBH&stylesid=PABGICAALPPHFJIB&color_ID=&size_ID=&vendor_ID=&price_ID=

    Kramar!

    SvaraRadera
  11. Jag har skrivet det förut, men gör det gärna igen. Ditt hem är underbart Adela!!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Vilken fin bild på dig och barnen! Sen håller jag med Carina, jäklar vilken ordning du har hemma! Skulle vara här det;) Kram

    SvaraRadera
  13. Hej alla godingar!
    Tack för roliga, härliga, sköna hälsningar!
    Har svarat er flesta i era bloggar...;)dock jag jag intyga att här flyger dammråttor med titt som tätt...men gillar väl ordning och det hör ihop med mitt inredningsintresse tror jag;D
    Mitt hem är min oas...;) när man kommer hem från P som ofta är rörigt med stökiga personer intagna så är det skönt att andas ut i mitt vita...;)

    Kramis alla!

    SvaraRadera
  14. Åhhh så fint du har det..och du har helt rätt, din favoritbild kommer från Helenas blogg Spets o snor...det var min favorit också..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails