HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 10 maj 2011

EN DAGENS, NYMÅLAD LOPPISRAM & LILLE T...


 Tjingling vänner!


Har ni en bra dag?

Full rulle rakt in i veckan och hinna njuta av värmen med...för mig får den gääääärna stanna hela sommaren!

Vädrade en Mollyblus igår som behövde komma ut...OMs fina blus har hängt i vinteride några månader. Den känns väldigt somrig;) Gillar den med sidenunderklänningen under och vita VILA jeansleggings. Var mycket på språng igår och hann att besöka ganska många. Svårt ibland att bromsa tiden hos en del pratglada företagare emellanåt, och saken blir ju inte bättre av att miss Adela är ju inte den tysta typen heller;D
 Kamelbrunt eller dark powder på Mollyspråk är en favoritfärg hos mig;)
 Att plocka fram "sommarpjukksen" var som att shoppa nytt=) Kul att ta fram det som varit undanlagt i ett halvår...gillar som ni ser kilklack och det kommer det mycket av i sommar!
 Fixade lite ute på bordet igår med...fin svart lykta från Zanslösa Ting passar bra med de vita trämöblerna.
En nymålad gammal loppisram för 40 kr...motivet är urtaget och upphängstråden ska bort med, sen ska det in något annat fint i den! Tror det ska få bo i mitt sovrum;)
 Jag gillar ju det lite spruckna gamla...så fint med kanske änglavingar i .....eller ett gammalt fotografi....eller ingenting...eller balettskor....eller......=)
Lille Theodor är en glädjespridare av hög rang när han showar hemma, även om han har haft bättre tider än just nu när mamma B har löpt...suck! ;) I går kväll tittade han på Djurkliniken och han gör det stående på två bakben...ha ha ...förmodligen led han med mr vovve på TVn som fick sina analsäckar tömda...aj aj...;D;D

Ut i värmen vänner!

KRAM

6 kommentarer:

  1. Vad fin du är i den blusen. Har en likadan fast i rött och den ska baske mig fram och vädras nu :-)

    Härliga bilder på ditt fixande och jag älskar bilden på lille vovven som tittar på TV. Såååå skön stil :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. ÅÅåå vad somrig och fin du var.Härliga bilder från ditt hem.Men så söt din lilla vovve är bara så gullig.Härlig stil.Ha nu en skön tisdag mys och njut.Kraaamar Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Underbara vovvar :)
    Våran tittar inte så mycket på tv däremot så börjar hon alltid att yla när de på TV4 Sporten på söndagarna kör rubriken Kanon eller Kalkon, just kalkonljudet triggar henne och hon går igång rejält :)

    SvaraRadera
  4. SÖTA A,
    Lilla B är så söt så jag äter snart upp honom:):)
    Dina sommardojjor,,de sista är ju såå fina! Å mollyblusen klär dej alldeles sådär kalasperfekt!! Den är verkligen du på något sätt:)
    En sommar kram från söderbönan här nere:)

    SvaraRadera
  5. Snygg dagens:) Och dom översta kilklacks-skorna, dö-läckra! Kram till dig och blondinerna:)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails