HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 15 maj 2011

LILJEKONVALJER & CREAMTIPS!


Hello sweeties!

Redan söndag och jag var förberedd på r e g n men här skiner solen!=)

Vi har fikat på nybakad blåbärspaj och grädde, slurp;) och en lista med to does väntar! Schemat känns lite pressat nu och framöver, i alla fall tills pingst är över. Jobbhelger och annat som måste hända...kul också men den spontana tiden att göra lite vad man vill försvinner. Yes, den får jag ta igen senare;)

Under rundan i spåret igår så blev det såklart några foton...jag gillar att fota naturen och för mina läsare låååångt uppe i norr så kan det kanske va kul att se vad de har att vänta när vi ligger före här nere=) Liljekonvaljerna är på G och de är helt fantastiskt fina!
Fick ett roligt mms här på fm av en av mina bästa killkompisar i Göteborg. Han var på Freeport och tog en bild på Odd Mollybutiken och undrade om jag ville ha nåt!? Ha ha...såna vänner är väl underbara! Inget köp idag, då budgeten ligger under "student" just nu, men tanken var ju supersnäll! Vi bestämde istället att det ska bli ett besök under sommaren;)
För er som letar dresses till sommaren så kan jag verkligen rekommendera flera av Creams klänningar! Så jättemycket fint och kika in här nedan så ser ni en del av det. Visserligen såååå mycket snyggare i verkligheten än på bilderna...Den här underklänningen nedan provade jag här i stan med och den är superduperfin!





Melodifestivalen igår var bra för en gångs skull tycker jag!
Flera bra bidrag och vinnarlåten är helt ok, även om man inte hoppar högt;)
Erik är ju ett charmtroll som heter duga och är duktig, jag förstår att tjejer i den åldern dånar...;D


Så kom ihåg alla beundrare av honom som vill se honom att han kommer till vår stads stadsfest den 26-27/8!
Vi kan ju i alla fall vara stolta svenskar idag i dubbel bemärkelse!=)

Ha en härlig söndag och jag ger mig ut i spåret nu!




A


5 kommentarer:

  1. Underbara bilder .Liljekonvaljer är ju bara så fina och döftar underbart gott.ja har man en som tar studenten så kostar det ju en bra slant.Gulligt av din killkompis ,Tanken är ju det som räknas.Ja Eric är ju bara så söt och duktig.Håller med dej att låten är helt okey.Ha nu en skön söndag rara du .Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej! Visst är det vackert och underbart när liljekonvaljen börjar blomma och de doftar så gott. Önskar jag kunde ta in dem och njuta (allergi), men i skogen längs min joggingrunda har de nästan slagit ut, så där får jag njuta. Och vilken toppensöt klänning!!!/Christina

    SvaraRadera
  3. Vi satt precis och pratade om när liljekonvaljerna kunde tänkas dyka upp här! Kommer nog inte än på ett tag....Låten som vann var OK. Fanns både bättre och sämre. Kram!

    SvaraRadera
  4. Underbart med liljekonvaljer. Jag fick se några i helgen också.

    Vilka härliga och omtänksamma kompisar du har!

    Visst var det en spännande final i går, kul att det gick så bra för Eric Saade :)

    Ha en riktigt härlig vecka!

    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Vad duktig du är som kommer ut i spåret. Det gör inte jag :-(

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails