HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 11 maj 2011

SOMRIGT, EN DAGENS & LITE VITT UTE...



Hallå i den härliga dagen!

Hemma på lunch och det är härligt att kliva rakt ut i solen på småstadens, gamlastads gågata som myllrar av folk vid lunchtid;) Alltid träffar man någon att prata med...;)

Har planerat in företagsbesök i min gamla "hemstad" näst vecka...stad och stad är väl att ta i...snarare ett litet samhälle=) Ska bli kul att hälsa på gamla "kändisar" som driver alltifrån träföretag till sockerbagare!=)

Fixade om lite i vardagsrummet igår och det blev lite somrigt på min fina bricka på bordet. Fattigmanssilver, den underbara stora silverlådan från lilla Butiken i Tenhultvit hortensia, ljusrosa glasskål, vita pärlor, Tine K ljuslyktor tillsammans med vita ljus...en Adelablandning;)
 Pärlor och fattigmanssilver är så fint...;)
 Fint ute är det stora ägget i ett vattenbad tillsammans med en kvist blommande äppelträd...enkelt men fint.
 Min bästa cykel är min gamla postcykel! Den är så rolig! Ska fixas i sommar och målas helt vit eller puderrrosa....;) Stora A som är finurlig ska bygga en stabil låda i postkorgen som T & B kan åka med i=)
 Dagens idag är spetsleggings från Bikbok, spetskjol Cream, tunikalinne VILA och jeansjacka Odd Molly. Somrigt och skönt...;)
Kjolen från Cream är superfin nougatfärgad...
Överdraget till Schäslongen är på tvätt ja....varför kan ni fråga Theodor om!!;)

Hoppas hinna med stora A i eftermiddag som ska kika på en lägenhet...snyft...nu flyttar han snart;) Men kul för honom med och han får ju bjuda sin mams på fika och middag ibland eller hur!?! Dessutom, om det blir detta boendet så är det i granngården till mitt kontor, mitt i gamla stan...vi får se...mysigt;) Då får lilla A hans stora rum och moi får ett eget kontor - dvs ett litet blogg-, sy-, pyssel-datarum! fniss=)

Ska vidare till grannstaden senare med mr stora A för studentkostyminköp!=)

Sköt om er vänner!

9 kommentarer:

  1. Älskar din postcykel :) Hoppas du visar upp den på bloggen då du "pimpat" den. Kram!

    SvaraRadera
  2. Fint i vitt allting. Jag skulle vilja säga massor med bra saker men nöjer mig med ett helt underbart! Du gör så vackra saker Adela.
    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Åååå vad mycket underbart ögongodis du bjuder på idag.Vad fin din bricka blev,ägget ute var ju kanon fint.Bara så snygg är du idag.WOW bara så läcker cykel hoppas att vi får se den pimpad!!!!Ha en fin kväll rara du .Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Snygg dagens, jättefin kjol. Vill också ha, ja,ja man kan inte få allt man vill:)
    Hälsn M.L som F

    SvaraRadera
  5. ÄLSKAR dina dina bilder och jag är ruskigt avis på din postcykel!
    KRAM finaste!

    SvaraRadera
  6. Du är så fin såååå!!!! Och vilka fina bilder du visar!! Kramar

    SvaraRadera
  7. Det är SÅ kul att läsa din blogg. Både du och bloggen är superfina! Skickade ett mail till dig förra veckan. Vet inte inte om du kanske inte har tid att svara eller bara inte lust, men det skulle vara jättekul att höra ifrån dig!
    Helena (som bodde mitt över gården)

    SvaraRadera
  8. TACK alla ni för härliga kommentarer!

    Helena; Å vad kul!! Jag har fått ditt mail bara inte hunnit svara! Mail kommer!=) Tänk att du bor i... Luxemburg var det? Så häftigt=)

    KRAM ALLA! ♥
    Adela

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails