HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 28 januari 2011

Gårdagens Branting & Ester E , fin present & ommöblering!


Hello sweeties!

Då var det redan fredag och den här veckan har verkligen gått i racerfart! Bra för nu är ju januari snart över!=) Då blir det februari och ljusare tider=)

Här kommer några bilder från gårdagens dagens! Mysig eftermiddag då jag träffade f d kollega bästa L för fika på stan och girltalk ni vet…härligt och kul att träffa henne! Innan sågs vi varje dag, sånt som försvinner dessvärre när man slutat på jobbet. Men nu är vi uppdaterade tills nästa gång…;)
Dagens var min favorit från Branting med Ester Eleonora supermysiga, sköna, varma sjal i brunt med rosa volang och spetsar. Också ett superfynd…halva priset!=)

Har fått en så fin present idag på posten av lite Odd!  Gud vad glad jag är!! Alltså den tjejen är nog det goaste i hela Universum! Jag kan inte nog tacka…. Hon har förgyllt min dag! Kanske ni får se den sen med;)
Lite mera pics med på EE klänningen ni såg en glimt av häromdagen! Tänkte att om någon är sugen att leta rea på den så kanske ni vill se den mer ordentligt! Den är helt enkelt ljuvligt fin och särskilt snygg i ryggen med spetsinfällning;)
 
Så tänkte jag visa er lite av min röra just nu…jag är expert på att börja röra till det på flera ställen när jag sätter igång…;) En sedan länge planerad ommöblering pågår pga av en ny svart slimad sak som kommit upp på väggen. Hårt arbete i juldagar och nyårshelgen skulle belönas med denna har jag och min lilla familj kommit överens om. Är stolt över den och att jag jobbat ihop till den till mina herrar;)

Har länge velat bli av med en ful TV bänk som jag inte gillat alls och flytta ner ett fint gammalt skåp som bott i mitt sovrum. Nu är det gjort och det blir superbra! Skåpet är vitt men ska ska målas om av moi så fort tiden tillåter, för förra ägaren har inte gjort det sååååå noga som jag vill. Dessutom ska jag måla det inuti. Mycket finare om man vill ha dörrarna öppna ibland, och fräschare. Men så länge blir det ok så här. Så här ser ni röran…en del kablar ska dras med men det fixar stora A;) DVD och annat åker in i det andra glasskåpet så det enda man har framme är Tvn på väggen samt några surroundhögtalare. Det gillar jag. Här är TV spelandets och Xboxens tid borta;)
Dags att åka och handla lite fredagsgod mat! Rådjuren ska matas…brrr svinkallt igen och T & B ska till sin ”godisaffär”!=) Favoritställe för dom när de nästan kan välja själva…Lille T väljer alltid hundgodishamburgaren;)

KRAM ALLA och MYYYYYS I KVÄLL!

torsdag 27 januari 2011

Frisörbesök, inspiration från en mysig butik, Ester Eleonora & Malin Wollin

Hej mina fina, underbara vänner!

Oj vilket uppehåll det blev här...jag tror jag skrev förra veckan att jag hade mer tid den här veckan, men det har hoppat på mig det ena efter det andra! Undrar ni vad?;)

Måndagen var en dag med massa jobb och en rejäl storstädning hemma! Härligt...nyputsade fönster och nytvättade sofföverdrag! Log för mig själv när jag hittade ett "nedgrävt" grisöra i schäslongen....hmmm...så är det att ha en liten sötis vid namn Theodor. Han får för sig att "gräva ner" saker så inte mamma B hittar dom...jag är glad att jag hittade detta innan sommarvärmen...japp nu lämnar vi det ämnet=)
(En bild till för er som vill se Ka-ching wrap ordentligt;))

Tisdagen var en sanslöst skön "egentiddag" med klippning och ompyssling hos världens bästa och trevligaste frisör tror jag, henne gillar jag verkligen! Efter det fika med en vän och vidare färd mot "storstan". Men på vägen dit måååååste man bara stanna i lilla Butiken i Tenhult. Där finns så mycket fina saker...ni vet, jag har skrivit om den förut och även Sannibus;) Efter det var första målet att jaga speciellt önskade shoes av sonen som har fyllt år och som jag inte hann förra veckan. Jag lovar er att jag var nog i ungefär ALLA skoaffärer som finns...med god jaktlycka. Hem kom jag till en nöjd kille med ett par snygga svarta killboots och ett par superfräscha Dieseldojjor för sommaren, i vitt med röda detaljer. Hittade också en del annat smått och gott fint till herrarna! Fyndade det mesta på rea! I love rea! Jag vet att en del inte orkar leta, men jag plöjer som en harv i reaskörden och plockar godbitarna!=)
Hos Lilla Butiken i Tenhult fanns dessa superfina hjärtan från Walther & Company!
Snygga, snygga kuddar i kraftig väv och skinndetaljer på....hur fina som helst;)
Provade den här drömmen som jag tittat efter hela vintern  från Custommade och den är såååå snygg! St 38 var dock för stor för mig så den fick hänga kvar till någon annan lycklig...;) Fint arbetad och 899:- för den som undrar;)
 En hel del Mollyrea var det i butiken med, men mest stora storlekar kvar i det mesta...gjorde inte mig nåt då jag hellre satsar på våren...;)
Söta cremefärgade hjärtan....
I min absoluta favoritbutik Årstid där jag för övrigt skulle kunna flytta in;), fyndade jag denna skönhet....Halva priset på Ester Eleonoras saker! Lovely, det gillas mycket! Underbart fin och superskön klänning. Ni ska få se den ordentligt på sen, detta är en lustigt tagen bild i provhytten;) Ryggen är SÅ fin. Den här kan du vara jättefin i men jag ser den framför mig i sommar med vita uppvikta, tighta jeansleggings och ett par Converse för att "klä ner den" lite=) Spetsar, cremerrosa och detta material! Är så nöjd med klänning och pris!=)

Onsdagen har varit en "smått hysterisk dag" när jag gör annonser åt Zanslösa Ting och mitt på "prov hemma program" In Design som inte ville fungera. Har provat i timtal att ladda ner en nyare utgåva, man får testa på prov i en månad gratis...vill man sen köpa det kostar en licens 42 000:-!!!!!! Inte undra på att företag ofta bara har EN licens på dessa program. Men lever man i Marknadsföringens värld som jag ju också gör, så skulle man hemskt gärna vilja ha det hemma...men det är sjuka pengar. Det är i stort sett det enda program du kan göra perfekta annonser i och som alla reklambyråer m m använder sig av.
Malin Wollin

Såg en sväng på Kvällsöppet med Ekdahl ikväll som bl a tog upp problematiken med näthat. Bloggerskan Malin Wollin var med i debatten och jag tycker hon svarade mycket bra och hade bra åsikter. Anonyma elaka, sjuka kommentarer är ju många bloggare drabbade av. De menade på att det är ett näthat som växer...Ett trist elände som man inte fattar något av...Bra svar som kom fram där både från psykolog och andra medverkande, och som i och för sig är helt självklara, var att personer som ägnar sig åt att kasta skit anonymt inte mår psykiskt bra själva. Det bottnar ofta i avundsjuka och andra psykiska problem, som de lättar på genom att skriva anonym smörja som de inte vågar stå för med sitt namn. Psykologen där sa att dessa individer borde istället skriva av sig sitt hat på ett papper som de aldrig skickar någonstans...Helt rätt tycker jag med! Jag håller också med Malin Wollin som tyckte att dessa individer är bara att totalnonchalera. Intressant i alla fall då det figurerar många såna i Bloggvärlden med, som nog nog alla vet. Jag har också varit drabbad och ibland har man inte vetat om man ska skratta eller gråta...Hoppas vi alla slipper sånt i fortsättningen!!=) Nej nog om detta trista ämne....;)

Nu tar vi tag i dagen och gör något bra av den!=)

Kramar!

måndag 24 januari 2011

Fånga dagen!

Godmorgon världen!

Dags att fånga dagen!
Med rätt frukost orkar du mer än du tror ;)
Själv tycker jag frukosten är det bästa av dagens alla måltider!

Ville bara önska er en bra start på veckan och en härlig dag!
Själv är jag ledig efter helgens jobb, så det är väl en bra måndag?=) En del fix står på schemat och sen laddar jag för morgondagens efterlängtade frisörbesök! Å så skönt att få klippa sig! Bort med vinterns toppar!=)
Lite sommarinspiration får ni mer er i dag med...sötaste sommarlinnet från By Faith...

Om dryga tre månader är vi där....sol, försommar och grönt ute....=)

Sköt om er!

♥ ♥ ♥

söndag 23 januari 2011

En Odd Mollyförsäljning & westies i stickat!


Hallå sweeties i kvällen!

Oops vad söndagen försvann fort...känner ni så med?=)

Jag gör som många andra, garderobsrensar! Det mesta har redan gått åt på Tradera, men nu släpper jag denna fina Mollyklänning, lite mot min vilja, men så får man göra när man har mya mål i sikte!;) Testar här för det är många Odd Mollygillare som kikar in, det vet jag;) Check me andress heter den här godbiten som är i nyskick! St 1 och superfin i modellen. Är du intresserad så maila mig annars går den till Tradera;)
Prisfundering är 750:- inkl frakt.
Här har inte hänt så mycket idag då jag sovit efter nattens jobb, jobbat lite i datorn med "saker på G" och nu är det dags för promenix med mina sötaste i sina stickade dressar;) Visst är de fina?=) Söt present av en av mina bästa vänner V som stickat, inte dåligt!;)

Frisk luft på schemat och middag innan jobbet börjar;)

Kram och sköt om er!

Enkelt badrumsfint & en efterlysning!

Godmorgon alla sömntutor!

Gissar att ni tar sovmorgon idag när de flesta är lediga!
Vi på P har haft en hyfsad natt och snart får jag med sova skönhetssömn;)

Tänkte visa er några bilder med cheapy badrumsinspiration/förnyelse!
Söta glashjärburkar och en fin glaskaraff kan piffa upp badrummet. Fräscht med rosa badolja och badkulor för lite vårfärg i mitt vita badrum. Älskar att tända ljus och krypa ner i ett riktigt avslappnade skumbad...visst är det skönt?;)
Hittade reafynd på Ikea i form av vita plåtkrukor med svarta stjärnor på som är superfina för förvaring i badrummet. Brukar passa på att köpa hem sköna oljor, badsalt och duschcremer när man hittar lyxiga dofter i snygga förpackningar till bra priser=)
EFTERLYSNING!

Jag gör en efterlysning här på bloggen åt en tjej som har hört av sig och hon letar efter Odd Mollys fina wrap i den här färgställningen eller multi kan fungera med i st 1! Har du någon du vill sälja eller vet om någon du sett till salu, så hör gärna av dig till mig så förmedlar jag kontakten!
Fick en fin vårblomma häromdagen som får lysa upp vardagsrummet. Härligt med lite färg och särskilt när jag fotade igår och solen sken! Lovely rosa färg, fint till allt det vita.
 
Önskar er en skön söndag så ses vi ikväll!

KRAM 

 

fredag 21 januari 2011

Min älskade kappa är hemma, supersnygga Object & en dagens

Hej mina kära vänner, för det är ni verkligen!=)


Men vilken superfredag jag/vi har haft då!
Ledig dag i solen, en som son fyller år, lite fix hemma, liten stunds jobb bara i butiken och provning av massa fint på HEM & VILA i vår lilla stad!

Kommer ni håg min dröm från i höstas...jag snubblade över ett inköp som härliga G på Hem & Vila gjorde och nu är min darling från det nya fina märket YEST hemma! Snyggare kappa får man leta efter...ja, jag vet att Odd Molly och framför allt ChillNorway har flera, men ni får 4,5 YEST kappa som är minst lika arbetad som de andra märkena för priset av EN sådan. Priset för denna underbara sak är otroliga....899:-!! Perfekt eller hur? Alla har ju faktiskt inte råd med kappor för 3000:-.....och har man det kan man ju ta en i varje färg eller hur?=) Den här finns i cremevitt och en supersnygg grå färg. Hem & Vila skickar gärna om ni är intresserade! Kapporna är rymliga i storlek, jag har st 36 och den är inte liten.;)
Telnr till H&V är: 0381-393 30.
Supersupersnygga nyhemkomna väskor med från Object....himmel vad fina! Helt rätt snygg brun läderfärg för 999:-!
 Här är YEST kappan i den snygga grå färgen med....ooooo skulle kunna ha en i varje färg....;)
 Jag lovar er....väskan är to die for...helt rätt färg och modell som kommer mycket av till våren nu!
 Alldeles underbara lampor finns hos H & V med från Anita på Heden!Visst är de både söta och coola på samma gång...äkta fårskinn från Anitas får....;)
En annan färg på väskan...potatisbrun skulle jag kalla den....också mycket snygg!
Ytterligare en toppensnygg kappa! Underbar färg på denna och modell från VILA, 799:- för denna underbaring! Matchade mina stövlar just perfect.....=)
Såååå snygg skärning baktill....lite längre bak och kvinnlig modell;)
Dagens för övrigt idag var Object mörka jeanslegging, underklänning från Saint Tropez och tunika Kappahl vår!
Sött ärmslut och I love mitt pärlarmband.....;)

Mys vidare nu i kvällen vänner!

KRAM

Related Posts with Thumbnails