HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 27 februari 2011

Lite Mollynytt, en dagens & en ledsen matte...


 Hej underbara vänner!


Nu blev det ett litet blogguppehåll några dagar men livet snurrar fort just nu...Helgen började bra med trevliga festligheter i fredagskväll, en trött bloggerska som jobbade i butiken sen i lördags. Så långt var allt frid och fröjd...I lördags började sen lilla B verka hängig och jag märkte på olika sätt att hon inte mådde bra...usch och fy! Det är det värsta jag vet när djuren är sjuka...jag blir så orolig. Jobb sen idag igen och ett galet ringande efter jourhavande veterinär som jag hittade till slut. Hmm...dyrt på söndagar men tack gode gud att de finns! Lilla B har fått livmoderinflammation och svarar hon inte på sin medicin nu måste hon operera bort livmodern. En ganska stor operation men jag hoppas på det bästa...Lider när man ser att de inte mår bra. Veterinären klämde på henne så hon skrek högt och jag far så illa!!! Vet av andra att såna operationer brukar gå bra och att de blir pigga sen, men ett ingrepp är ett ingrepp. Vanligt med tyvärr på tikar i 7-8 års åldern. Håll tummarna att hon blir bra!;)

Tänkte i alla fall tipsa er om Odd Mollys rock-a-fellow silk slip dress som är riktigt fin! Underbar färgkombination och passar till mycket annat i det här huset...;) Normal i storlek och lovely modell.;)

 Min bikette är här och så snygg! Ha nog haft turen att få en jacka som inte luktar...vad då undrar nog en del?=) Har läst i flera bloggar att en del fått jackor som luktat starkt av kanske blekmedel...?....eller annat? I alla fall är den här tipptopp och så användbar till allt;)
 Ryggen är både rolig och cool på samma gång...;)
 Kul detalj på insidan...
 T o m knapparna är lovely....=)
Lilla B myste under filten idag...lite frusen voffs med lite feber...
 Lördagens jobboutfit! Cream klänning och OM jeansjacka. MASSOR av fint från IB Laursen har kommit hem tiill Zanslösa Ting...kul att packa upp. Jag ska visa er en annan dag;)
Lite från min helg och jag har varit en usel bloggläsare hos er andra, men det får jag ta igen....fokus nu ligger på att lilla B blir bra.

KRAM

torsdag 24 februari 2011

En Mollydagens med lille T...

Hej i kvällen!

Tänkte bjuda er på en dagens idag, det var ett tag sen. Inget nytt men en fin jacka ändå från Odd Mollys äldre kollektion. Polca Dot ska jackan heta och ni har sett den tidigare men det var ett tag sen. Jag tycker alla Mollysar är så fina så de tåls att titta på många gånger;) Inte en volang så långt ögat når heller utan tights med och en svart  topp under. Lille T ville vara med idag och han är ju klart snyggast i cybervärlden så varför inte?=)
Viktminskning ofrivillig -3kg men det gör ju inget...jag äter helt klart mindre när jag är hemma mer nu och powewalkar en del...lustigt kan tyckas men jag "glömmer" bort att äta ibland, förutom när superhungriga tonåringar kommer hem såklart;)

Jackan är ett Freeportfynd och jag gillar den massor!
Här är mitt "lilla office" nu vissa dagar i veckan...inte sååå glassigt men bra och nära hemmet och supersnabb uppkoppling och stora bildskärmar för all bildhantering jag håller på med. Men lite fika ibland slinker ju ner...som ni ser så håller jag ju inte inne på sötsakerna...;)

En liten snabb hälsning från mig...
Ska packa i hop mig innan larmet går och få med mig mina trogna vita vänner ut...=)

Nu ska jag hem och softa soffan med en kopp te!

Kram vänner!

TIMELESS & VITT, VITT...


Godmorgon snyggingar!=)

Varm choklad här till frukost, de ni! Onyttigt, ja visst säkert, men jag orkar snart inte mer kyla. Det var ett sätt att pigga upp sig på en tidig morgon;)

Dagen idag innehåller en del jobb och jag ska även försöka hinna fota lite kul till er tänkte jag=) Kikade igår på de här bilderna från Faboulus living på Odd Mollys Timeless...superfin klänning/tunika, vilket man vill och tänk vad det gör HUR man fotar ett plagg. Jag har inte fallit så för den här dressen innan men på de här bilderna är den så fin! Men jag nöjer mig med att titta...inser att våren går fort sen och har en not so cheapy studentexamensdag att sikta på i början på juni då stora A slutar gymnasiet;) Vet att det kostar...

Avslöjar en annan rolig nyhet med..det kommer nog att shoppas mycket ROSA framöver;=)...i juli blir jag "gammelmoster" (oopss vad det låter gammalt!) till min systers dotters första barn (är ni med?=)) Tänk jag som aldrig har fått köpa rosa klänningar...bara till den blivande mamman själv kanske när hon var liten, men jag är rädd för att hon mest fick mina hemsydda alster som jag hade pippi på då för många år sen;D Kul i alla fall och det går fort till juli=) Den lilla damen är planerad till ett datum då "komiskt nog", den blivande pappan, den blivande mormodern dvs min syster och en av mina bästa vänner fyller år...så vill det sig så blir det många att fira samma dag=)
 Timeless....Snyggt, snyggt med bara primeboots till....
 Fin i grått med...
 Foto från vardagsrummet och några tulpaner i köket med...tröttnar aldrig på vitt.....det är ljusterapi och fräscht på samma gång=)
 Ljuset, ljuset, ljuset...;)
Vita tulpaner är V Å R!

Dags att greppa dagen...för min del innebär det webshopsarbete=)
Hoppas ni får en fin dag vänner!


onsdag 23 februari 2011

DOFTER & LITE SKÖNHET...

Godmorning alla vänner!

Nystädat, liten sovmorgon och vita tulpaner på bordet, då borde det bli en bra dag!=)

Roade mig med att kolla nätet på en del nya dofter i går och har även kikat i butiker lite innan. I just love dofter! Särskilt spännade när det trillar in nya...
MARRY ME ovan kom redan i höstas men jag tycker den är väl värd att nämnas, då den faller mig i smaken, även om den nog är mer tänkt för en tjej i 20 årsåldern...;) Den beskrivs så här:
  
Det oförväntade av den energifyllda och lite bittra apelsinen mot den magiska och oförglömliga jasminen förstärkt av den föränderliga elegansen hos magnolian, skapar en illusion av en vit bukett som kulminerar i den vildaste av alla drömmar…

Skapad med kärlek, varje liten del viskar i ditt öra:
En hint av vit persika? Eller är det rosblad? Kanske mjuka träslag? Vem vet?...Det enda som är säkert är att:
Du är fullkomligt förtrollad och det enda ord du kan säga är -Ja!
Oj, jösses...nästan som en filmbeskrivning=)

 
En efterföljare till min favorit från Issie Miyakie! Vet inte hur många flaskor jag har förbrukat...;) Här är en efterföljare som jag måste prova! L´eau d´Issey Florale. En frisk fräsch nyhet, för en nyduschad känsla hela dagen.
Har en känsla av att det inte kan bli fel...=)
Paco Rabannes; Lady Million beskrivs så här:
Underbart frisk, mjuk, varm doft som sitter kvar, både på huden och på minnet...Mmm...håller med, har doftay på den i butik och ja....den är varm;)
Marc jacobs uppgradering av Daisy är den här flotta saken=)
Den beskrivs som bubbligt elegant, lekfull och charmig med en extra tvist.
Toppnoter: Hallon, grapefrukt och päron.
Hjärtnoter: Viol, ros och äppelblomma
Basnoter: Mysk, cederträ och plommon.
Jag har haft föregångaren som jag var sådär förtjust i...kanske denna är bättre?=)
I alla fall är flaskan helt makalös;)

Preppy princess av Vera Wang har ett snyggare namn än förpackning tycker jag;)  Har inte doftat  på den men den har fått bra recensioner. Beskrivs som "Där downtow möter uptown börjar hennes värld. Hon är självsäker, imponerande klädd och i centrum av all uppmärksamhet. En förförisk, träig och fruktig doft för en riktig preppy princess"
Tja....vem vill inte vara en preppy princess?!? ha ha ....

Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzing Powder är ett toppenfint lagom bronzing powder som jag gillar. Det är ett lyxigt Terracotta solpuder i fem olika nyanser. Enligt beskrivning; Terracotta pudret har både matta och skimmrande effekter som framhäver alla delar av ansiktet på bästa sätt. Välj att applicera solpudret över hela ansiktet med fokus på kinderna och se hur ditt ansikte får en lyster som aldrig förr.
Kan hålla med...best buy...;)

Hoppas ni har fått lite tips vänner=)

Nej nu måste jag rusa till mitt "lilla office"=)

KRAM!

tisdag 22 februari 2011

Kitchen

Hello mina vänner!

Stora snöflingor singlar ner med jämna mellanrum i dag och det är väl inte precis vad vi vill ha nu? Hmm...det hjälper ju inte att gnälla men någon gång måste ju vintern tröttna?!=)

Vid advent och jul är ju alla så i pysseltagen hemma och ändra om och donar i varje hem. Jag känner själv att man är i en svacka där nu, mycket man vill men man blir lite bromsad av kyla och snö...jag har flera projekt som ska målas men det är svårt då garaget är iiiiiiiiskallt...:) Man får nog helt enkelt nöja sig med att plocka om och fixa inne med det som går. I går drabbades jag av stora "slänglusten"! Som ni vet säljer jag mycket vidare och har även skänkt till Röda Korset med mera, men det finns också vissa saker som nog "ingen" vill ha;D Så nu står det svarta packade säckar i förrådet för vidare transport till soptipp! SKÖN känsla att inte spara på sånt man egentligen vet man aldrig kommer att plocka fram mer...känner ni igen er?=)

Så idag blir det bara lite interiörköksbilder från Adela...;)
Storstäd i köket och omplock, så blev det lite bättre.  En del har ni säkert sett innan;)
Älskar vita muggar..särskilt de stora jumpokopparna som man kan servera soppa i med...
 Zink är alltid fint till vitt, burken kommer från Butiken i Tenhult. En gammal fin hylla som fått vit färg och en hemmadesignad trälåda för tygservetter, inropad på Tradera.
 Dags att shoppa TULPANER i dag till den fina krukan som gapade tom igår...;)
 Gillar glasburkar mycket...dessa ska också fyllas nu efter julens pepparkakor som levde på övertid....;)
 Ljuvligt rosarosmönstrad kanna från Tidlöst i Halmstad piggar upp i fårgelburen som också fått vit färg...ljuslykta från Zanslösa Ting.
 En liten samling i lilla fönstret i hörnet...under kupan ska en lökväxt få bo;)
Söt cheapy lykta från Jysk....vitsprayad, då blev den så fin=)
Små glasflaskor på fint fat från Zanslösa Ting.

I dag fortsätter jag att plocka på övervåningen...;)
Skönt att bli av med lite där med som är överflödigt...
Men först ska jag åka till stadens stora byggvaruhus och kika på tapeter!

Kram vänner & ha en fin dag!


måndag 21 februari 2011

SOCKERSÖTA MOLLYSAR


Morning sunshines;)

Då hälsar vi en ny vecka välkommen...snart är det mars, har ni tänkt på det?
Wiiee...känns skönt! Mer sol och mer ljus och värme.

Här har jag plockat fram några av mina absoluta favoriter från Odd Mollys sommarkollektion. Lilla koftan överst är som rosa sockervadd en sommardag och ett litet konstverk. Helt fantastiskt fin i mina ögon;)

 Tar jag på mig den här tar jag nog inte av mig den...,;)
 Helt makalös fin färgkombination på underklänningen och så sockersöt i modellen...
 Wrapen i sina pastellfärger är helt oemotståndlig....
 Å vilket tyg och spets...visst gillar ni den med?=)
 Det här är min absoluta favoritkombination av alla! Den klänningen med sjalen och bloomers till....helt outstanding snyggt! Undrar hur många extrapass man ska göra för detta??=)
Ytterligare en superkombination...Yes...Odd Molly kostar mer än många andra märken, men jag säger bara...vilken design!!;)

Slurp...nu torkar vi oss om munnen och återgår till måndagen...här är det många "to does" i dag!;)

Kram
Related Posts with Thumbnails