HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 30 april 2011

ODD MOLLY TILL SALU;)


Här kommer ett litet "till salu inlägg" =)

Gör igen som många bloggerskor gör, skickar ut en förfrågan om någon är intresserad av dessa godbitar!

Maila mig om ni är intresserade!=)

Den övre fina Ka-chingen har fått hänga lite för mycket, så då tycker jag den kan få byta hem och bli mer använd!=)
St 1 och använd ett fåtal gånger och tvättad nu;)
, säljes med tags såklart.
 Velouromlott med fint broderi på ryggen och puderfärgade rosor på ärmslut. Passar stl. 1-2.  Prisidé 650:- inkl frakt.
(Säljaren från Traderas bild;))

Den här underbaringen är nyss inropad på Tradera i st 1 och superfin!
Dock aningen liten för mig, passar en 0-1 i OMs storlekar! Ljuvligt fin!
Prisidé inkl frakt: 800:-

Hör av er om ni är intresserade innan de går vidare!=)

Kram!



Uppdatering!

Båda är sålda av snabbaste anbudet,;)
TACK snälla för era förfrågningar!

Adela

MAN BLIR FESTINSPIRERAD!


Hej vänner!

Lovely VALBORG eller hur?


Ett moln på himlen idag är min migrän, men den är på väg att vika sig lite nu...;)

Kikade som alla förstås på bröllopet igår och visst var det fantastiskt fint, men jag saknade mer liv i det hela, passion och värme!=) Korrekta engelsmän - fint men ganska stelt i mitt tycke. Bruden var ju underbart vacker och bilden ovan är hon ju fantastiskt söt tycker jag! Känns som bröllopet mellan Victoria och Daniel var mer fyllt av kärlek som man vågade visa,) Ja, ja...Kate och William är säkert superlyckliga, fast de kanske inte fick visa det som de ville=)

Mysigast tyckte jag var när de körde fram i den här coola sportbilen, lite kul!
Man kan ju bli ordentligt festsugen när man ser alla uppklädda människor och den här lilla fina saken från Valerie Aflalo är ju toppenfin för en riktig fest! Nu hamnar man ju knappast aldrig på sååå fina tillställningar men kanske ett bröllop eller liknande?;)



Mer fint från Valerie Aflalo
Den sistnämnda här har jag sett Pernilla Wahlgren i, i press;)

Hoppas ni har en sköööön Valborg och njuuuuuut av solen!


A

fredag 29 april 2011

KOMMANDE FRAMTID...


 Tjingeling vänner i fredagen!

Skönt att det är fredag eller?
Tycker jag med även att jag ska jobba i natt...;)

Lite småtrött girl här idag då jag hade en jättetrevlig kväll igår!Mingel, buffé och bubbel på stans lilla mysigaste hotell för att fira med nya ägarna, som är fem personer, till detta söta hotell,varav en av dom är den som jag numera jobbar för;)
Själva övertagandet skedde igår och såklart ville de fira!

Hotellet ligger mitt i vår fina gamla trästad och är verkligen en pärla! Kan rekommendera er vänner som eventuellt har tänkt er en sväng över Småland att övernatta på hotell Vaxblekaren;) Hur pittoereskt som helst! Känns extra kul då min nya jobbvärld innebär att marknadsföra även detta ställe så småningom, så jag börjar redan nu;)

En del av er har varit lite smånyfikna på vad det är jag ska göra fortsättningsvis, så jag avslöjar lite av det här och nu=) Först och främst är jag nu sponsoransvarig och koordinator för marknadsföringen i samband med främst vår härliga stadsfest som äger rum en gång per år, samt andra roliga kommande evenemang. Så småningom ska det styras åt att även innefatta marknadsföringen av hotellet, som ska framledes kunna erbjuda inte bara boende utan även fungera som ett större konferenscenter och musikhus. Känns riktigt kul nu att få sätta tändera i detta på heltid! Bilden ovan är tagen från hotellets balkong, så ni ser hur centralt det ligger mitt i stan. Vår fina kyrka finns precis vid staden stora torg, så närheten till allt är finemang!
 Har redan kommit igång med att fånga in sponsorer som ska vara med och sponsra, främst stadsfesten till att börja med. Roligt men krävande på sitt sätt, då sponsorerna givetvis ska ha nytta av tillbaka att vara med! Stadsfesten här är uppstartad för flera år sen av Håkan Waxegård som nog många känner igen som Hulstfredsfestivalens grundare och som satte lilla Hultsfred på kartan. Han har även gjort ett sanslöst bra jobb för lilla Eksjö med sitt engagemang för staden! Så kul att få vara med nu och jobba med honom!
 Charmigt till tusen!=)
 Annars lullar dagen på här hemma idag med BRÖLLOP på TV såklart och lite plock och fix. Har gungat hängmatta en stund i solen och kikat upp i det blå...;)
 Betong, vita penséer och gamla tvättbrädor i skön kontrast på altanen...;)
 Konstverk.....
Storstäd av köket! Härligt när det är fräscht;)

Njut av dagen nu vänner och berätta om ni ska göra något kul?!



torsdag 28 april 2011

EN DAGENS PÅ SPÄNNANDE JOBB , LITE NYTT I KÖKSFÖNSTRET & MINGEL!


Hello vänner!

Snabb hälsning från mig mellan jobb och lite annat kul!
Dagens idag inför ett viktigt möte tillsammans med min chef och med självaste kommunchefen blev en Molly såklart, vita jeans VILA och kavaj från Object;)
Kavajen är klockren i vissa sammanhang och jag stortrivs i den!
Lite nyinflyttat från altanen närmare bestämt;) i köksfönstret, den jättebamsiga fina lyktan! Den är den helt klart snyggaste lyktan i House of Adelas hem=) Svart som bryter snyggt mot allt det vita och platsar bra tillsammans med den söta lilla timjanen på stam!
Visst är den fantastiskt söt!? Doftar härligt med.
Min köksfönsterutsikt, den lilla köksaltanen med vita trämöbler;)

Dags för en vovveprommis i solen och sen fixa mig för kvällens mingel på ett hotell för att fira en nysatsning i sammanhanget nytt jobb=) Kul!!

Ha en underbar kväll vänner!

SOMMARFRÄSCHT MED LEXINGTON



God morgon vänner!

Hoppas ni mår bra i den tidiga morgonen, annars tycker jag man kan piggas upp av de här bilderna från Lexingtons summer 2011. Å vad härligt, somrigt fräscht!
Med sin inspiration från den amerikanska östkusten så kan man lätt översätta stilen till våra svenska kuster. Detta andas sommar vid Västkusten...Jag gillar stilen mycket för den är både klassiskt elegant men ändå avslappnad;)

Lexington har verkligen mycket fint i sitt sortiment, klassiskt snyggt och ganska tidlöst med mycket vitt, blått och rött. Vem skulle inte vilja ha ett litet vitt sommarhus eller hem i den här stilen? Den passar oavsett om du bor i stan eller på landet.

Så här skulle jag nog vilja leva året om...grilla vid sitt hus nära stranden;)....ja, ja drömma kan man ju göra=)

Dags att sova några timmar efter nattjobb...men först ska de vita ut på sin morgontripp, sen sover de skönt vidare med mig..."sikka sömntutor"!;D  Senare idag är det dags för ett möte gällande mitt nya jobb.
Spännande...wish me luck!=)

 Förresten....har ni sett den här fina trädgårdsgruppen hos otippade Biltema?
Så jättefin tycker jag och 2 549:- för hela gruppen!



Ha en riktigt skön dag vänner!

onsdag 27 april 2011

SUPERIAN WRAP TUNIC & EN MOLLYDAGENS



God morgon sweeties!

Hann tyvärr inte med er i bloggvärlden igår, det var fullspikad dag!

Första dagen med att introduceras lite i det som är mitt nya jobb...oj det snurrar;) Träffade mycket folk och hann med ett sponsorbesök, så kul!=) Köpte med mig bakelser hem för att fira med stora och lilla A + kompis sen blev det powerwalk med stackars vita sötnosar som varit inne länge, så de fick sträcka på benen ordentligt i sommarvärmen!

Visar en provning här av min superian wrap som jag gillar mycket! Tycker den är ljuvlig i färgen vintage powder och mönstret är sååå snyggt! En del vet jag reagerar på volangerna, men kan man få för många undrar jag...ha ha ...?=)
 Inte ultimata bilder alls...;) Något med ljuset i mitt sovrum som inte håller måttet.
 Så här fin är den i ryggen...
Härlig färgkombination och den stämmer så bra med Rock-a-fellow Silk Slip Dress i Vintage Powder under.
 Fin ärm...
 Gårdagens molly var den här;) Med vita jeans och skor från Scorett.
 Gillar den här remixblousen mycket;)

Nu tar vi tag i dagen vänner! Här är det många saker på
G idag som ska bli klara...+ att jag jobbar natten med;)

KRAM

måndag 25 april 2011

HURRA!



 Hallo girlies!

Ytterligare en lovely day att lägga till minnet med SOL och skönt ledig!

Hurra ropar jag idag som ni ser och har firat med spontanbakning av cupcakes och fika med bästa grannen! Fick mitt besked idag som jag väntat på om det jag antytt lite här innan. Blev om ni kommer ihåg, uppringd och tillfrågad om ett ev roligt jobb. Efter diverse möten och funderingar som man måste från båda håll så blev det positivt besked idag och har nu ett nytt superroligt jobb att se framemot!=)
Kanske presenterar det mer längre fram här, men det är på hemmaplan och jag ska jobba med marknadsföring och som sponsoransvarig för ett stort projekt. Känns verkligen som JAG och jag ser fram emot det!=) Mitt jobb inom P hänger kvar med vissa kvällar och någon helg då och då med;)
Mumsiga Leilas cupcakes med rosa (såklart) frosting ute på altanen och fina Greengatemuggar från Zanslösa Ting...fika med bästa grannen! Härligt=)

Känner mig så här glad i kväll som man blir av den här Sköna låten !

Ha en skön kväll vänner, vi ses i morgon!



söndag 24 april 2011

CHOKLADDOPPAT VAR ORDET...;)



Tjingeling pinglor!

 
En hälsning från en annan väldigt trött pingla....;)

Min dag kan sammanfattas så här...

* SOLSÄNG I TRÄDGÅRDEN...
* FIKA....
* BESÖK AV VÄNNEN MATS...
* LÖPRUNDA...
* PÅSKBUFFÉ...
* ETT GLAS ROSÉ & CHOKLADDOPPAD ANANAS & JORDGUBBAR...
* SOFFAN & FILM...




SES I MORGON!

KRAM ♥

A




GODMORGON PÅSKDAGEN!



God Påskdagsmorgon alla!=)

Efter allt gult några dagar nu så får ni en dos VITT här igen...;)
Älskar den här maffiga vita hortensian
som jag fick på min födelsedag och nu är den som finast!

Påskaftonsnattjobb är slut nu för min del och efter några timmars sömn ska jag kasta mig i solstolen om the dear sun är kvar! I dag ska det ätas påskmat med som vi inte gjort än...teenagers har varit iväg på mycket grejer i dagarna, så i dag ska båda finnas hemma för ägg, jansson, köttbullar, m m ...gott!

I går lekte jag trädgårdsmästare och nu har jag hägnat av min lilla trädgård med kompostgaller för en tid framöver (inte alltför snyggt men fungerar och syns inte så mycket mot den gröna häcken;)) och sått gräs. Lille T är en driven hund som motinerar sig själv så bra;), så gräset är helt upprivet närmast häcken. Nu är han portad där fram till studenten i alla fall och jag hoppas fått upp en fin gräsmatta tills dess. Håll tummarna att det växer så det knakar!=)
 Vit skir hissgardin, vit hortensia och vitmålad stor lykta, det känns fräscht....;)
Vit krona i vita fjädrar...
 Gårdagens dagens bekväma hemmastass var hallonrödorange klänning från Object, mammelucker Noa Noa och bekväma gympapjukks från Nike...;)
Soft och skönt!


Såg den här söta blusen hos Indiska! Tänk så fin till lagom slitna jeans, brunbrända fötter och några snygga highheels...;)

Hoppas ni njuter av två dagars ledighet till vänner
Ut i SOLEN!




Related Posts with Thumbnails