HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 31 augusti 2011

CREAMS FANTASTISKA HÖST & EN DAGENS

Cream_look_06_V011


Godmorgon pinglor!

Redan onsdag, börjar snart undra var tiden tar vägen?

Här har det varit en väldigt trött bloggerska som luften gick ur efter en anspänd vecka och en rolig men mångatimmars arbetshelg. Inget konstigt med det, någon gång måste det nog ta ut sin rätt. Min finaste älskling lilla B är fortfarande kvar i Jönköping på djursjukhuset och har varit i tre dygn nu...i går sa veterinären att hon är på bättrinsvägen och har sluppit sitt dropp, dricker själv och har börjat slicka lite på maten när de inte matar henne, men jag vågar inte riktigt ropa hej än. I alla fall säger de att det går åt rätt håll, tack och lov, men att det kan ta tid.

I går efter jobbet åkte jag hem till en av mina bästa vänner som just har flyttat och såg hennes mysiga lägenhet. Kände med för att "bara vara" en stund och ha lite tjejsnack. Det har jobbats alldeles för mycket nu ett tag och det sociala livet tar stryk. Bättring ska ske!!=)

Den underbara koftjackan från Creams höst har jag sett i deras kollektion på nätet nu och när den trillade in i vår butik i stan var jag bara tvungen att prova den. Och vänner...den var exakt sååååå fin som den är på bilden! En riktig drömkofta i höst!;) Outfiten ovan är en "Adelakombo". Kängor i det stuket har jag sen i våras och liknande strumpor med, så då är det väl bara att köra på?=)
 En snygg kofta på en blek, trött, bad hairdaybloggerska...men vem är på topp jämt??=) Inte jag i alla fall.....;)
 Söt som socker....och användbar;)
 "Jag tror jag tror på sommaren, jag tror jag tror på sol igen"...kan man tro att jag nynnar;) Men jag kör lite sommarstuk än, vill låta hösten komma långsamt. Så den fina Chrysalisen i lite lilac var med igår....
...tillsammans med Odd Mollys fina matchande koftjacka;)

Dags att jobba igen och jag ska vänta innerligt på att veterinären ringer och hoppas att lilla B är så pass bra idag så jag får hämta henne...Att man kan sakna någon så!
När man är van att ha två hundar så känns en plötsligt väldigt lite...
Saknar hennes doft...att burra ner ansiktet i hennes goa huvud...ni vet väl att alla hundar doftar olika? Jag kan med förbundna ögon skilja lätt på T & B bara med att lukta på dom;) För mig är hundarna som mina barn...älskade familjemedlemmar!

Ha en fin dag tjejer,
vi ses i kväll!

måndag 29 augusti 2011

TILLBAKA HOS ER!




Hallå mina kära vänner!

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter en fullständigt nästan hysterisk vecka med både glada och väldigt ledsamma saker...
Har varken haft tid eller orken att blogga, då jag jobbat sanslöst mycket och vårdat  (vakat, klappat, gråtit, matat och försökt allt med) min lilla B. En jobbig historia som inte är slut än. Nu ligger hon inne på djursjukhuset för 3e gången på en vecka...Fick köra in henne i går kväll igen, eftersom hon inte får behålla någon mat. Är grymt orolig över henne än, även om hon är piggare på vissa sätt med operationssår osv, men utan näring - inga krafter. Det har tagit mycket tid att mata henne med spruta och vårda, samtidigt har jag varit tvungen att ro iland min del i vår stadsfest för att lyckas med den, som har inneburit att vara VIPansvarig för våra sponsorer.

Hoppas ni förstår min bortavaro och TACK snälla alla ni som skrivit och undrat hur vi mår! ♥♥♥
Mitt stora oroshjärta...har haft svårt att fokusera på annat...

Här kommer mitt liv i mest bilder från veckan som gått!

Vi har haft den mest tänkbara FANTASTISKA STADSFEST som tänkas kan!
OTROLIGT mycket besökare med publikrekord och ett makalöst fint väder vilket känns sååååå kul! Svårt det här med att samtidigt ha så roligt faktiskt och ändå hela tiden ha lilla B bekymmer i huvudet...det är svängningar. Ett väldigt jobb var det förra veckan med alla sista förberedelser med sena kvällar också inför finalen i helgen som var;)

Så här kommer alla bilder....häng med om ni vill!
 Några somriga bilder från en morgon när jag tog det lite lugnt för jag kände att jag var tvungen att hämta nya krafter för att orka...En underbar augustisommardag med frukost på altanen och inhämta ny energi!
Jag har hunnit med ett besök hos min bästa frisör M med...alltid nöjd med henne!
 Några dagens....spetsklänning från Cream och visst kan man ha rosa gummistövlar till spets;)
 En favorit från Odd Molly sommaren -10...;)
 Här börjar en stadsfest byggas...detta är "min" VIPavdelning som byggs upp och börjar ta form;)
Färdigt resultat när jag piffat och fixat...;) Här hade våra företagare som sponsrat en kanonutsikt över en stor del av området.
 Invigningen i fredagskväll var ingen mindre än Moniker som var hemlig gäst...hela torget gungade när han gungade loss med denna! Oh my God Senare var det dags för det på fotot som många unga väntat på...Erik Saade!=)
Han showade loss i en timme;) Efter det var det Joddla med Siv och Mustasch! Vi har haft 80 st artister i helgen på 7 scener sammanlagt över hela inre stan...ganska fantastiskt eller hur och siffran på besökare i fredags tros ligga på ca 8 500 och i lördags ca 13 000 besökare! Inte illa av oss i lilla Eksjö eller vad säger ni ute i landet???=)

Här ser ni vårt fantastiska utbud av artister!
affisch2011
 I lördags var det ett fantastiskt kanonväder med SOL och 27 g varmt!=) September bl a stod på scenen ...vilken tjej, så bra!! Grymt mycket folk ville se henne!;)
 Från min utsiktspunkt på VIPen - massa, massa folk! Här jobbade jag ca 15 timmar/dygn...inte konstigt att man är lite trött;)
 Folk, folk, folk överallt...detta är åt Norr & Gamla stan...;)
 Det här såg jag när jag kikade ut över torget mot vårt stadshotell...;)
Lördagens STORA HÖJDPUNKT var The Ark! Så grymt bra och vilken show de bjöd på...så kul att se dem!! En avskedsshow tyvärr då de lägger av att spela nu...väldigt tråkigt tycker jag;) Underbart att få se dem och Ola Salo som är magisk;)
 Han klär i vingar med....;)
 Jag här tillsammans med L som jag hjälpt mig i VIPen;)
 En glad VIPsponsorvärdinna;)
 Så snygg show som The Ark hade är inte många som toppar;)
 Bild tagen från min "arbetsplats i helgen" Fem minuter kvar av många månaders "slit"...en mäktig final väntar...;)
 The Arks magnifika final! Sååå mäktigt var det! Som ni ser på översta fotot i inlägget så regnade det guldkonfetti över hela stan...
Hej då bästa bandet någonsin tror jag...sorgligt men sant...det är över.

Som ni förstår har jag haft fantastiskt roliga men också jobbiga dagar.
Nu fortskrider ett arbete som är "efterfestenarbete" och ny planering, men mitt fokus är fortfarande lilla B och att hon tillfrisknar!

Tusen tack alla ni som kikar in till mig och skickar så fina hälsningar!
Hoppas jag kan ge er det ni vill ha tillbaka;)

Stor kram!


tisdag 23 augusti 2011

BAKSLAG & FYLKING


Godmorgon vänner, dags för frukost!

Bäst att ladda här...
Upplever en av de stressigaste veckorna nånsin tror jag då verkligen ALLT ska klaffa och falla på plats för vår stora stadsfest i helgen! 

Väldigt dålig timing för lilla B blev mycket sämre igår igen så jag fick åka in med henne till djursjukhuset igen...Så ledsamt och jag är väldigt bekymrad för henne...
Hoppas och vill inte tänka något annat än att hon ska bli bra och komma igen.
Nu har hon legat över natten igen med dropp och smärtlindring så jag ber till högre makter att det blir bra! Såååå synd om det lilla gullet när man ser hennes ledsna ögon. Usch jag far så illa av det när de försvarslösa stackars djuren lider...Det var riktigt deppigt att åka hem sent igår kväll.
♥-at...det enda jag vill nu är att hon blir bra och kommer hem igen...
På hemväg sent i går kväll lyssnade jag på ”Gerts värld – din röst i natten” som jag tycker är ganska bra lite småroligt radioprogram! Fick för mig att pigga upp mig själv så jag ringde Gert och fick snacka direkt med honom i direktsändning=) Han körde temat "Nu ska det sägas" och det tyckte jag passade superbra så jag marknadsförde vår härliga stadsfest rakt ut i etern och bjöd in honom med till helgen;) Tror ni han kommer? ha ha...:)Väldigt trevlig att prata med honom i alla fall och jag är nöjd med den "gratis" marknadsföringen av Stadsfesten och vårt lilla Eksjö=)

Nu måste jag snart iväg och jobba...förhoppningsvis är jag på väg till Jkpg ikväll igen för att hämta hem darlingen;)

Tack igen för att ni hänger med mig i bloggen och jag vet att ni är många som önskar detsamma med lilla B♥ som mig;)

Många kramar!

A

söndag 21 augusti 2011

HURRA!!


Heeeeej alla goa vänner!

Så här lycklig är jag med nu så jag skulle kunna skutta högt!;D

Snart på väg till djursjukhuset och ska ta med lilla B hem som mår mycket bättre redan!
Underbart!!! Nu får hon vila ut hemma med smärtlindring och pigga på sig;)

Vilken LYCKA att det finns djursjukvård och vilken LYCKA att det finns försäkringar!
Kära vänner...ni som har djur...är de inte försäkrade så GÖR DET!!!
Mina sötnosar är försäkrade i Agria och hade de inte varit det så hade denna operation med undersökningar m m kostat....håll i er! 18 896:-!!!!!!!
Nu betalar jag 5 600kr...jo visst, det räcker med men det är inte i jämförelse hur det varit annars. Så min UPPMANING  är till er som inte har husdjursförsäkring. Teckna en omgående!
Man vet aldrig när oturen är framme!

Sen skickar jag
TUSEN KRAMAR TILLBAKA TILL ER SOM SKRIVIT SÅ FINA HÄLSNINGAR I HELGEN! NI ÄR GUUUUUUULD VÄRDA!
Känns som man har massor med vänner överallt! Tänk vad en blogg är bra!=)


KRAM

EN UPP O NER DAG MED NERVÖST LÄGE...& UPPDATERING



Hej vänner

Kort inlägg från mig och inte särskilt roligt...
Dagen har varit upp och ner och nu är det väntan som gäller.
Lilla B ligger på djursjukhuset i Jönköping och ska opereras nu i sena kvällen eller i morgon bitti beroende på hennes tillstånd. Jag är en sanslöst nervös och ledsen matte nu och orolig för henne såklart...hon är bland det käraste jag har.
Hon blev akut sjuk i dag på fm och jag kan lova er vänner att det kan gå fort med de små djuren. Livmoderinflammation och riktigt dålig, så nu HOPPAS jag att allt går bra och de opererar ju bort den helt nu, så slipper hon alla såna besvär sen.

Håll alla tummar ni har fina bloggisar;)

Stor kram




Uppdatering

Kl 22.30 ringde veterinären och lilla B operation var klar. Det hade gått bra under den och de hade plockat bort en mycket förstorad livmoder med även några systor i...usch, tänk vad hon kanske mått dåligt länge...hon är så tålig och snäll den lilla sötisen. Nu hoppas jag allt går lika bra under hennes återhämtning!
Nytt besked kommer i morgon bitti från djursjukhuset hur hon mår.

TACK igen alla snälla ni för era hälsningar!
De är såååå välkomna och uppskattade!

Kramis


Adela 

fredag 19 augusti 2011

KÖK, DAGENS & LITE ANNAT


Hej i fredagen vänner!

I dag får vi pigga upp oss! Visserligen är det fredag, härligt;) men här i Smålandia är det rosa gummistövlar på och regn med besked! Jag föreslår fika=) Doftande gott kaffe och kanske en nybakad äppelpaj med vaniljsås och glass?=)

Hann med att fixa om lite i köket häromkvällen när jag städade!  Det är kul att plocka om med saker man har så känns det genast lite nytt igen;)
Den gamla resväskan från antikaffären som jag målat vit har landat in i köksfönstret med lite lantligt på. En fin klocka och en höna i nät känns "lantligt och köksigt";)
Timjan på stam i en korgväska i härlig ljus brungrå ton...Vita målade loppade skridskor är så mysiga där så de hänger framme året om;)
Lyktor för mycket ljus nu med höstmys...
Zink och blommigt upp på skåpet...

Glasflaskor på fin liten bricka...
Nystädat är en skön känsla eller hur?=)
...och plocka in lite brudslöja från landet
Här kommer min dagens från igår, då sken solen lite mer och vi var hos mamma och firade hennes födelsedag=)
Fina Fields of lace i powder med wunder lace underdress under och vita jeans;)

Nu ska jag jobba, jobba, jobba...en kväll på P väntar och i morgon är det jobbkväll på trevliga Vaxblekaregården. I morgon är det Patrik Isaksson som står på scenen, ska bli så nice att få höra honom när man serverar=)

Önskar er en toppenfredag tjejer!

KRAM

Related Posts with Thumbnails