HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 27 februari 2010

Friis & Company produkter


Måste säga att Friis & Company har bättrat sig rejält och framförallt när det gäller roliga skor! Titta och njut och gå in på deras hemsida och kika;)

Mina bruna skönheter är från i somras och dom är mycket bekvämare än de ser ut! Riktigt supersnygga som många har frågat var de kommer ifrån. En hel del roliga väskor har de också...titta och njut.

Har två nybadade vita vänner här som torkar långsamt. Har fönat dom, men en viss Theodor har vissa problem med att sitta still. Belöningen för badet är varsitt grisöra...ja...tänk er själva.

Laddar för att se Melodifestivalen ikväll ordentligt för en gångs skull. Har missat så gott som alla deltävlingarna,pga av jobb men ikväll ska jag se HELA;)Gillar faktiskt Pernilla Wahlgren. Tycker hon är superenergisk och rolig. Läs hennes blogg så ska ni få se en tjej som har tempo;)

Önskar er en skön kväll

Adela

4 kommentarer:

 1. Din blogg är fantastisk med helt underbart ljuvliga bilder och inspirerande texter. Men hur du hinner med den, dina tre jobb, all införskaffning av div sköna ting etc går över mitt förstånd.

  Kram
  Heléne

  SvaraRadera
 2. Tack vännen;) Det som är KUL hinner man med=)
  Säljer sånt jag inte vill ha längre på Tradera och så finansierar man nyköp;)
  Mitt hem är uppbyggt under många år och införskaffat via butiker, auktioner o loppisar;). Alla fina nätbutiker nu gör att man inte behöver åka runt o shoppa. Det går att hitta bra billigare saker via nätet o få det hemskickat.
  Kram till dig,)

  SvaraRadera
 3. DOM skorna vill bo hemma hos mig!....;)

  Loella

  SvaraRadera
 4. Det är helt fantastiskt vad bra accessoirerna från Friis & Co går väl ihop med plagg från Cream och Odd Molly. Helt perfekt! :-)

  Hoppas du har/haft en underbar kväll!

  Kramis :-)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails