HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 21 mars 2010

En krasch & lite inspirerande sovrumsbilder
Idag hade jag tänkt att visa er lite CREAM outfiter på mig. Det blir det inte för när jag skulle fota så "lyckades" jag tappa min kamera i golvet....just de....dom orden sa jag då! Är riktigt irriterad på mig själv, men kan också skylla på en knasig handled som gör att mina fingrar domnar bort i höger hand ofta och detta skulle varit opererat för flera år sen. Anledningen att det inte är gjort har varit jobb, svårt att vara "handikappad" med HÖGER hand i gips i flera veckor när man själv ska fixa ungefär allt. Därför har den blivit uppskjuten. Så i alla fall.....inga bilder idag. Blir ett besök hos en kameraexpert i morgon. Är den helt trasig blir jag inte glad. De är inte gratis.

Istället blir det bilder jag har på lager med sköna ljusa inspirerande sovrumsbilder. Härliga sovrum, även om det är lite väl ryschigt i en del ;)

Söndag...det ska hinnas med mycket här idag. Finns alltid massor när man bara har en dag ledigt i veckan, som den här. Solen skiner lite i alla fall! ;) Ska måla mina ägg igen en sista gång så håll tummarna att kameran går att fixa så ni kan få bilderna sen. Har ju visserligen min mobilkamera men den är inte hälften så bra.

I dag blir det riktig "söndagsmiddag" här! Stek i ugnen med gräddsås och blåbärspaj och vaniljsås;)

Önskar er en skön söndag


Adela


3 kommentarer:

 1. Ja ... min kamera och laddaren till den är gömda någonstans och vem vet när de kommer fram ... det blir "dålig-mobil-bilder" men det är bättre än ingenting! *ler*
  :)

  SvaraRadera
 2. Mamma mia, vika härliga bilder. Så inbjudande!

  Tråkigt med kameran, hoppas att den går att laga.

  Ha en riktigt skön söndagskväll.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja det här med kamerna är trist! Så går det när man fumlar;) Hoppas din med kommer fram Tigris!
  Ja Anneli, sovrumsbilderna får mig med att vilja krypa in där;)
  Kram till er

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails