HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 25 mars 2010

F Y N DAlla gillar vi ju att fynda eller hur? Hittade en fin blogg idag hos Bläckhornet och dessutom några saker som tilltalade mig där. Den fina tvål- och lotionpumpen ser ut att komma ifrån dyra butiken, vilket jag också trodde.

Mailade trevliga Viveca och fick tips om vart hon shoppat;) Så där blev det ett besök! Hittade de fina pumparna med underbara dofter, en fräsch eau de toilette, snygga frukostskålar, ett kit med snygga flaskor med olika dusch, bad, olja o badsalt och sötaste bakformarna med rosa rosor på. Synd bara att det var sååååå dyrt=) Nej då, skojar bara....billigt, billigt! Jag säger bara R U S T A! Kul butik att leta godbitarna i!

Sov gott;)


Adela

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Å vad roligt att du hittade till mig! Jag har kikat runt hos dig och haft en mycket trevlig stund! Gillar din blogg och sparar den så jag kan återkomma ofta!! Här trivdes jag! ;)

  Åååå vilka underbara tunikor och stövlar och allt du visar. Är sååå kär i Odd Molly och de tunikor/klänningar du har på dig några inlägg längre ner är ju underbara och passar ju dig som handen i handsken!

  Nu är klockan mycket och jag önskar dig en god natt och en härlig fredag!
  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Tack för titten Ann-Louise! Kul att du trivdes, precis som jag gillade din;)
  Önskar dig med en skön och solig fredag!
  Kram
  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails