HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 17 mars 2010

LängtarLängtar så mycket efter en riktig vår nu med värme och SOMMAR med ännu mera värme!
Tycker vintern har varit evighetslång. Visar lite bilder idag från förra sommaren...Lilla köksaltanen som lilla A 15 år då byggde och stora altanen som stora A då 17 år byggde, helt på egen hand båda grabbarna. Måste säga att de var superduktiga eller hur? ;) Undrar om altangolven är lika fina nu i år efter alls snö som legat och ligger där än? Nästa vinter emigrerar jag tror jag.

Fin omgivning här med där vi bor. Får vara nöjd med att ha ca 200 m till sjön så T & B kan bada! Gamla ekar och fina stigar också.

Cementrosorna är väl underbara? Köpta hos Perlan Living, kollega med egen blogg och finaste webshopen. Den ljuvliga hängmattan är såååå skön! Kommer ifrån "min" webshop". Kika in får ni se på båda!

Idag jobbar jag halv dag, så skönt! Ska klippa mig och fixa lite i em, för att sen gå på mingelbuffé på arbetsplats P. Ska bli kul! Får rapportera därifrån senare.

Ha en fin dag nu;)

Adela


2 kommentarer:

 1. Men underbaraste vännen.. Är det här din blogg! Tänk att jag inte har fattat det.. Var inne här bara för 1-2 veckor sedan och kikade.. Inte la jag märke till ditt vackra ansikte då.. ibland är man bra blind!
  Oj oj, omnämd också blir man.. så roligt! Du har ett fatastiskt hem, så det är verkligen på tiden att du delar med dig av det, så vi andra för sucka och inspireras av allt det fina :)
  Stor kram!!

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga sommarbilder, jag lääängtar också.
  Ha det bra.
  Camilla

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails