HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 27 mars 2010

Lite nytt & gammalt
Ljuvlig lördag förmiddag! Den sista snön på altanen smälter och jag hjälper till och spolar vatten med slangen. Lite grovrengöring så man kan sitta där med en kopp kaffe;) Skönt att spola av lite, det som göms i snö kommer upp i tö ju....hmmm....vi hundägare vet vad jag menar. Kul överraskning, hade glömt att altangolvet var så STORT, har ju legat under snö i flera månader! Krukorna med lökarna är färdiga med, ni ska få se ikväll.

Lite sneakpeakbilder från gammalt o nytt i garderoben. Underbara koftan från By Kjederqvist från Mathildas fönster med fantastisk sjal till från Ti Mo. Skirt rosa färg i båda. Så användbar kofta, minst lika snygg som Odd Mollys Grandmas coat och billigare, trots att den är handgjord! Ett riktigt fin skapelse. Används som en liten jackkappa nu hela sommaren och inne året om.

Melmellis underklänning i puder är en gammal historia i garderoben som funkar så bra jämt! Perfekt att ha under andra klänningar/tunikor med den fina volangen. Lilla koftan är från HM, bra budgetvariant i svagt rosa. Gillar när man kan kombinera dyrare & billigt, gammalt & nytt;)

Nu ska jag ut i trädgården och sen vidare till arbetsplats P.

Ses ikväll;)

Adela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails