HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 31 mars 2010

Påskäggstillverkning





Nu är det riktigt "äggigt" hemma!;) Visar några bilder från äggen jag har gjort. Borde haft lite roliga före och efter bilder. "Fula" (ursäkta) ägg från Willys i blått, gult grönt, rött blev mer i alla fall min smak efter en makeover;). Ni får också stå ut med dåliga mobilkamerabilder då min kamera fortfarande är inlagd för vård. Här i småstaden har vi ju kvar en gammal leksaks/pappershandel som jag nästan tror fanns när jag var liten med. Där kan man handla lösa tårtpapper/st över disk;). Tror inte det funkar i större städer...;)

Vita och cremerosa med lite tårtpapper, spets, utskrivna snirkliga bokstäver från datorn och några fjädrar senare så blev det som syns;)

Hittade några ägg från förra året med som har paljetter och glitter på locken. De matchade bäst i den bruna stålkorgen med lite cellofan på hallgolvet. Frågan är hur länge fjädrarna får vara i fred för herr och fru katt i huset?;)

Hoppas ni har en bra dag!

Adela

4 kommentarer:

 1. Så fina! Vad pysslig du är :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Dina påskägg är de finaste som jag någonsin har sett, helt utan konkurrens! Härligt med pyssel när kreativiteten bara flödar.

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Tack! Ja kreativitet är bra för både kropp och själ;)Kram till er båda!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina påskägg, vilken fantasi du har! Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails