HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 26 mars 2010

Sköna fredagLite sovmorgon på den lediga fredagen, härligt! Gillar verkligen lediga vardagar, även om jag ska jobba hemma med webshopen så , ja ni vet....man får bestämma tiden själv.

Kl 11 idag är det ytterligare en lite jobbig tid för lille T. I dag är det trimning på programmet. Tiderna körde ihop sig lite den här veckan men så är det ibland. Kanske inte blir så jobbigt för honom som det brukar, då vi har bestämt att klippa honom lite nu. Han ska inte ställas ut mer, synd på ett sätt med den stamtavlan och hållningen;), han är nästan "blåblodig" den lille killen. Har ställt ut honom när han var valpis bl a och han vann sina klasser, men det kräver mycket tid.

Uppfödaren gråter väl nu men jag hinner absolut inte med utställningar mer. Det tar hela helger i anspråk och den tiden har inte jag. Ska hinna med en trevlig fredagsfika stan också;)

Igår gjorde jag nåt spännande...det kan tänkas att framtiden kan ändras till viss del efter detta. Vi får ser, i så fall berättar jag mer längre fram.

Vi ses i kväll, då ska jag visa er nåt fint;)

Ha en härlig fredag

Adela

2 kommentarer:

  1. Vi väntar med spänning på ditt "avslöjande"! ;-) Ha en underbar helg med massor av ljus och härliga kläder!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Vilken underbart fin blogg!! Hoppas du får en fin helg! Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails