HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 13 mars 2010

Underbara sol!Mitt lördagsinlägg idag blev lite senare än jag hade tänkt mig, men var ju tvungen att komma ut i solen! Startade dagen med en lång morgonpromenad med T & B innan frukost och en lite sväng över stan. Fyndade den superfina hortensian! Helt sanslöst fina färger i den. Fyndade också två böcker med recept på bokrean! 500 olika sorters soppor och 500 olika sorters smårätter. Sen blev det frukost med pressade apelsiner. Supergott! Skön lördag med andra ord och nu laddar jag inför kvällens och nattens jobb. Borde nog sova en stund egentligen;)

Kikade in på HMs HOME sommarkollektion och där fanns det mycket fint må jag säga! Visar er lite bilder så kan ni frestas;)

Igår var blev det klippning (äntligen) för lille son A innan han åkte till storstaden. Idag ska hans pappa och han shoppa nya vår gympaskor och ryggsäck. Måste säga att jag är glad att det fungerar så bra med den föräldrarelationen trots att man inte lever ihop och avståndet. Den äldre sonen A fick nya superfina gympaskor igår från FUBU beställda från Brandos. Världens bästa sida att handla skor på hemma i köket;)

Nu blir det hårtoning och lite sen lunch. Lika bra att ställa in tiderna fel nu när man ska sova i morgon;-)

Hörs ikväll;)

Adela

2 kommentarer:

 1. Lakanen ser självklart hemskt mycket fina ut!
  :)

  SvaraRadera
 2. Underbara vill ha saker!
  Ha en härlig kväll.
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails