HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 23 mars 2010

Vårligt & Tyckande & TänkandeIdag blir det ett lunchinlägg när man inte hinner med ett morgoninlägg;)

Härliga färger eller hur? Även om jag är en älskare av vitt som ni vet, så är det fint med lite färg till. Särskilt att duka i färg på våren är ju uppiggande.

MATEUS som jag är en samlare av och verkligen gillar, har så mycket fina färger som alla går att kombinera ihop. Produkterna är tillverkade och målade för hand av erfarna hantverkare i Portugal. Därför är också varje exemplar unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmateriel som kräver lite extra varsamhet. Lite att drömma om och inspireras av;)

Efter bra försäljning på Tradera efter garderobsröj har jag klickat hem dessa fina dojjor och stövlar med! Underbara rosa gummistövlar från have2have och superfina helt vita Converse från Brandos. Gummistövlarna kommer att få gå ut mycket på alla doggispromenader. Nu är det bara den riktiga våren som fattas!

Under fikat idag kom vi in på detta med ålder. Känsligt ämne för en del, men jag anser att man är inte äldre än man känner sig. Såklart vi alla lever under visst ansvar osv men annars tycker jag man kan få vara som man vill. Tycker egentligen inte det finns någon åldersgräns för hur man klär sig, ser ut, olika saker man gillar att göra. Jag menar att man ska inte låta sig begränsas av en massa "tyckande". Känner man för att söka en utbildning även om man är 40 +, ett annat jobb, börja rida, börja spela piano eller göra en småtokig resa så gör det! Låt inte ålderstänkande begränsa er! Så resonerar jag i alla fall;)

Ha en fin dag;)

Adela

1 kommentar:

  1. Matteus har underbara saker. Trots att jag tittat på dem i flera år har jag fortfarande inte köpt något. Måste göra det nu.

    Ålder, ja det är ju faktiskt inget annat än siffror. Andras tyckande har jag kommit över, äntligen! Jag säger bara kör på, livet är för kort för att man ska tveka :)

    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails