HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 22 april 2010

En dagens by Q by Kjederqvist & molnet

Lite inspirationsbilder från en av mina favoritbutiker på nätet, Alvas Hus! Log när jag läste infon på deras första sida; Pga askmolnet kan vissa leveransförseningar uppstå!...Jaha....även där uppstår problem. Himla vulkan!...;) Många som fått problem. En väns teenagers kom inte iväg på sin efterlängtade utlandssemester och en annans väns dotter sitter fast i USA. Hoppas det löser sig snart....MOLNET!;)

Själv känner jag mig som jag suttit fast med huvudet i burken på arbetsplats E i två veckor snart utan att knappt kunna lyfta från stolen. I morgon smäller det. Stora katalogsläppet med STOR & NY katalog med mycket inspiration! Ni ska få se...

I alla fall....titta på lampan på fotot från Alvas Hus. Blir helt kär i den;) Jättefin!
Badhandduken
är ju underbar med. Särskilt om den hänger på ett badkar med lejontassar! Visserligen har vi badkar i stora badrummet på andra våningen vilket är ljuvligt, men några lejontassar har i alla fall inte jag sett.;)

En dagens med på slutet: Långkofta a´la "Odd Mollygrandmascoatstuk", men detta är
Q by Kjederqvist i puderrosa, superfin! Under CREAM spetsunderklänning, och handgjorda cremiga pärlorna från en kvinna i Halmstad som tillverkar, alla olika och unika!

Sweet dreams;)

Adela


1 kommentar:

  1. Det låter så spännande med katalogsläpp. Ska bli kul att se : )

    Kram och God natt.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails