HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 28 april 2010

Fest för Spara & SlösaUtbudet av klänningar är gigantiskt i år tycker jag och inte mig emot som älskar klänningar i alla dess former. Både till vardags och fest;) Svårt ibland att förstå skillnaden i pris om man bortser från varumärken där helt enkelt namnet kostar. Odd Molly -liker som jag är så är det märket mer försvarbart många gånger då kläderna är mycket arbetade med många annorlunda detaljer.

Men sen finns det vissa plagg jag lätt skulle gissa felprismässigt! Se mina exempel på festklänningar som jag tycker är wonderful;) Visst är det lite lustigt om man bara tittar på dem att det kan skilja såååå mycket? Tycker de är minst lika snygga och ganska lika arbetade alla. Jag kanske har fel men det är min uppfattning;-)

Time to sleep;)

Sov gott

Adela


3 kommentarer:

 1. jag håller med, ibland undrar jag också hur mycket som är märket... men ibland ser man först när man håller plagget i handen hur kvalitén är, det är lätt att bli lurad av bilder i webbutikerna!

  Superfina klänningar du har hittat i alla fall!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Grejen med klänningar är att de som funkar i år är rätt ute nästa... och då vill jag ha nytt, mycket nytt:)
  Jag kör billiga varianter i år så tack för tipsen!

  Kram åsa

  SvaraRadera
 3. Fina allihop! Ibland kan jag känna dock att passformen kan skilja och om det har med märket eller min kropp att göra vet jag inte. Lägger hellre pengarna på något som ser snyggt ut på mig. :)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails