HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 4 april 2010

Funderingar och Greengate

Det sägs att tiden flyger iväg, och så känns det ofta. Överallt så pratar människor ängsligt om hur tiden flyger iväg– om hur åren bara rullar undan och så vidare. Det sägs att man ska ta vara på tiden och leva i nuet och att man ska lyssna till sitt hjärta...men åh vad jag önskar att hjärtat kunde prata lite högre ibland!;)

Man SKA lyssna till sitt inre och gå på sin magkänsla men det är inte alltid man känner efter ordentligt och ger sig själv tiden att göra det;) Känner ni igen er? Vi hamnar vid olika milstolpar i livet och ibland är det svårt att hitta rätt. En del verkar göra det enkelt för sig...men jag tror många går omkring med skygglappar, just för att förenkla och slippa tänka efter. Ja...vad som är rätt eller fel, det kan man fundera på;)

Nåt som är ganska enkelt i alla fall är att falla för Greengates produkter;) Inte alls särskilt svårt. När jag har skaffat min stuga vid havet (kommer ni ihåg?=) ) så ska det köket fyllas av Greengate. Jag ska bara fundera lite till över vissa vägval först;)

Ha en härlig kväll

Adela

3 kommentarer:

 1. Vilken vacker blogg du har, och vilket vackert hem. Du skrev att du ville ha en hälsning så var så god;)

  SvaraRadera
 2. Tänkvärda ord och vackra ting!

  SvaraRadera
 3. Vilken LOVELY blogg!
  Hoppas din påskhelg är härlig!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails