HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 29 april 2010

Italienska European Culture


Ljumma vindar i dag och lite sommarkänsla ute;) Taggtråden i halsen börjar försvinna så i kväll har äntligen alla trädgårdsmöbler kommit fram på fram- och baksida. Lite plantering är gjord med i den superfina trådkorgen som shoppades i Öhr. Den som egentligen inte var till salu för det var butikens varukorgar;-) men jag lyckades få köpa en ändå. Ska fota i morgon så ni får se.

Valborg i morgon och kungen fyller år;) så gör även min svåger kom jag på ikväll! Oopss...typiskt mig att komma på det i sista stund.

Nu tror ni kanske att jag har snöat in helt och hållet på klänningar, men nej då! Har bara blivit lite betagen i det italienska märket European Culture. Tycker dom har så mycket fint!;) Särskilt klänningarna är annorlunda modeller som man inte ser överallt.
Observera dock att klänningen överst är från Day Birger et Mikkelsen och helt galet snygg tycker jag! Är det ingen som ska gifta sig snart? Någon? I? V? E? M? Själv så lugnar jag mig...i alla fall ett litet tag;-)
I morgon blir det särskilt kul att hämta posten. Ni får se senare;-)

Sov så gott

Adela

3 kommentarer:

 1. Handlar du alltid på nätet?

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Det mesta NÄR jag ska handla...annars spanar jag bara och tycker det är kul att se vad som finns och hitta kanske kläder, inredningsprylar som inte finns här i Småstaden;)Smidigt med...betala och sen ligger det i din postlåda=)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Halloj! Tack för dina goa ord hoss oss! Vi länkar dig också :-) Vår butik är "fysisk" :-)men vi kan skicka mot portokostnad..
  Ha en mysig valborg kram kram C&M

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails