HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 10 april 2010

Myskväll...lugnt & Skönt
Långpromenad i regnet och 6952 steg på stegräknaren så kan man frossa i potatistgratäng, en god köttbit och lite rött;) Skönt med en hemmakväll när resten av april är totalt uppbokat. Mycket kul är på gång med, men intensivt kommer det att bli. Tänder alla ljus jag hittar och bara myser;)

Har lite sällskap av stora A som är hemma, i den åldern är de sällan det...men hans mobil ringer o a v b r u t e t. Lille T har intagit bästa platsen på fårskinnet, han är lite priviligerad den lille;) Lite synd om honom just nu, han har fått eksem som behandlas med medicinsk salva, men det blir nog fler veterinärbesök ser det ut som.

Ska lägga mig i ett skumbad snart och andas lugnt lika många gånger som steg jag tog;) Tyvärr är det inte mitt badrum på bilden, det får nog bli i mitt nästa liv;)

Önskar er en skön lördagskväll

Adela

5 kommentarer:

 1. Ohh du ser ut att ha det sååå fint hemma hos dig! Jag längtar verkligen tills vi skaffar "eget" så att jag kan börja pula med hemmet. Som det är nu i en hyreslägenhet har jag INGEN motivation alls :S Kramen!

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastiskt vackert hem du har.
  Hos oss är det oftast kaos med leksaker och kläder:)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Kanske inte ditt badrum men jag tycker mig allt känna igen herr westie i vardagsrummet så det lär vara ditt. Och underbart vackert! Jag hoppas på ett likadant i mitt nästa liv... :o)
  Stor söndagskram!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla alla ni! Det är inte så fint men vi trivs och det är ju huvudsaken;)Det finns alltid saker man vill göra och ändra på men det sker lite i taget;)

  Kram Adela

  Thank you to all of you! It is not so good but we are happy and that's the main thing;) There are always things to do and change but there is little by little;)

  Hugs Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails