HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 25 april 2010

Östregårds Antik & Loppis, Klockaregården & LantcaféNu ska jag "bildbomba" er lite efter en rolig dag! Har haft en sanslöst, härligt dag i det fina vädret! Lilla julafton för oss loppisälskare som gillar det och har öga för att hitta skatterna;) Har nog passerat ett tiotal loppisar på min väg ner mot Östregårds Antik & Loppis, som är ett Mecka för detta. Här var det hur mycket folk som helst! Största loppisen jag har varit på och den måste vara en av de största i Sverige. Så mycket kul att kika på och priserna varierade. Bra sällskap med av T & B som inte muttrade om att det tog för lång tid;)

Mycket var otroligt billigt, sen fanns det vissa saker man inte förstod prissättningen på. Vissa inköp gjordes såklart;) Två jättefina stolar som ni inte får se förrän de genomgått sin makeover, en fågelbur, underbara spetslakan, finaste tvättbrädan för trädgården i sommar. Tvättbrädan ska målas vit, men sidan man tvättar mot har ett överdrag av glas, antar att det var dåtidens "fintvätt";-), skojar bara men den var i så bra skick! En liten silverbricka och den lilla glaskaraffen var sötsaker för småpengar;) Där finns också det mysiga fiket med stor trädgård för fikastunden, med de roliga arrangemangen i träden med upphängda kaffekoppar och kannor.


Sen gick färden vidare mot Klockaregården och där kunde man ha förlorat förståndet;) Så mycket fint i underbar miljö! Både handelsträdgård och inredningsbutik i hop. En härlig blandning av fina växter, blommor krukor, inredningsprylar av alla de slag. Ni ska få se en fin korg senare som egentligen är deras butikskorgar och inte var till salu, men det ordnade Adela ändå;) Bredvid ligger Öhrs Lantcafé och det är som att stiga in ca 100 år tillbaka i tiden med stor mysig trädgård med uteservering där också. Rekommenderar verkligen en utflykt för er alla en dag som denna när solen strålar från klarblå himmel;)

Sweet dreams;)

Adela


3 kommentarer:

 1. Det låter som om ni haft en riktigt mysig dag.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Oj, oj där skulle jag velat ha mycket.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Så mysigt och vilka fina saker du fick med dig hem. :)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails