HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 24 april 2010

Rapport från lördagen;)
Intensiv dag med många skratt innan vi blev som vi skulle, kan man säga. Alltid lite småhysteriskt när alla ska byta om och göra sig klara...Var är min väska, var la jag min sjal, ska jag ha håret uppsatt, vilka armband ska jag ha, var är det oranga läppstiftet - måste ju matcha klänningen!;) Var är mina skor? Ja, ni kan ju tänka er själva!

Den enda manliga deltagaren som var brudgum till vårt brudpar var lugn ändå i hönsgården;) Men kul har vi och känner varann en del nu efter flera omgångars visningar under åren. Bra gick det (tror vi;) ) och vädret var med oss. Min fotografvän Pelle tog bilderna på oss och fler kommer. Ska visa er fler foto senare på det übervackra brudparet med!

Visar den fina tunikaklänningen från Saint Tropez som börjar bli ett av mina favoritmärken. Nougatrosa, om den färgbenämningen nu finns? Jättefin modell, och ni får hålla till godo med rynkorna på klänningen...hann inte stryka den innan provningen. Handgjort ulltoftat halsband med cremefärgade pärlor. Så snyggt! Ett tips med är Jessica Simpson Fancy Love. Den luktar underbart!

Min plantering i dag rann ut i sanden kan man säga...om man anländer till blomsterbutiken 10 minuter innan de stänger en lördag när solen skiner finns inga blommor kvar! Det får bli ett projekt till nästa vecka. Däremot har stora A fått supernsnygga jeans, skjorta med mera. Det går åt mycket nu...samma dag han fyllde myndig så blev det mycket som skulle firas varje helg, och snygg måste man ju vara;)

Nu blir det en skön lugn kväll med god mat efter veckans hysteriska tempo.

Adela


3 kommentarer:

  1. Åh vilken härlig modevisning! Ni kunde inte ha haft bättre väder! Nu hoppas vi bara på att det ska bli lite varmare va? :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Helt underbara bilder.

    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails