HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 17 april 2010

Så trevlig kväll!
Lite småsömnigt här idag efter en superkul kväll igår! Alltid trevligt att träffa gamla vänner;). Jättegod mat, och lite vin förstås och på scenen var det fullt pådrag med Timotej, Sulo, Up the Mountain som är delar av Cardigans. När gamla "godingar" som delar av Noice med "en kväll i tunnelbanan" och Claes-Göran Hederström (som känns som han alltid har funnits, åtminstone sedan 1968 då han vann den svenska finalen av Eurovision Song Contest) med "Det börjar verka kärlek banne mej" kom ut på scenen så utbröt jubel;-). Där fanns också Mark Levengood och Per Ragnar. En lyckad helkväll med andra ord;)
(Outfiten är för kvällen svarta sammetsbyxor, cremerosa ärmlös sidentopp, cremerosa pärlhalsbandet som också används som skärp, höga svarta overkneestövlar och det fina breda pärlarmbandet. )
Finaste presenten kom från söta lilla A som kom hem med egenshoppad present, den söta påsen med lila silkepapper. Ett presentkort till mamsen från butiken där du kan shoppa Odd Molly. Han känner sin mamma han...;)Stora A är hos sin pappa på praktik nu under flera veckor så vi ses om ett tag igen.

Synd att våren och värmen försvann tillfälligt, men jag ska tillbringa kvällen på arbetplats P så för min del är det lugnt.

Vi ses ikväll...njut av lördagen så länge!

Adela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails