HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 15 april 2010

Underbar ledig dag!Härliga lediga fredag med sol! Så skönt med låååång frukost, nybakade frallor och lugnt. Har fixat lite i min trädgård på framsidan, med den fina lilla stolen som jag fick häromkvällen...en uddastol som ropade på mig;) Bra hjälp har jag med av lille T som kollar in så planteringen är ok;-)

Ska ut i löpsspåret nu en sväng och sola näsan en stund med. Ikväll kommer finaste vännerna och vi ska fira lite och gå på fest på Småstadens hotell med mat, mingel och flera olika artistuppträdanden. Ska bli så kul att ses och ha lite roligt tillsammans. En gång varje vår kör stadens festarrangörer en stor fest som uppstart inför sommarens happenings. Finns alltid med en hemlig gäst med och det är alltit spännande att se vem! För några år sedan kom Thomas Di Leva ut på scenen och jublet var stort;)

Ringde nyss på dörren och där stod ett blomsterbud. Inte varje dag det händer..;), och några paket har trillat in och roliga kort i brevlådan med innehåll, blir som ett litet barn igen....;-)
Hoppas ni med har en härlig fredag!

Jag ska berätta om kvällens händelser i morgon;)

Adela


2 kommentarer:

 1. Underbara bilder du visar! Så fint med stolen!

  Trevlig helg!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Härligt att bli överraskad med blomsterbud, det är alltid välkommet!
  Om du själv vill överraska och färglägga någons vardag kan du använda kod "JOY" för lite rabatt.

  Vi önskar dig en härlig vårvecka!

  /EuroFlorist.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails