HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 18 maj 2010

Guess what I bought yesterday ... for half the price!;)
Min drömblus är på ingång;) Ett sms från fina vännen Loella häromkvällen och en uppmaning: Skynda, din blus till halva priset på köp nu! Då är man ju reptilsnabb vill jag lova;) In på Tradera och klick så hann jag först. Perfekt min storlek, helt ny, kan det bli bättre? Ibland kan man bli lite lycklig av en blus;-)

Ägnar kvällen åt att städa mitt hus eftersom det är dagen O i morgon som i operation. Höger handled ska bli bra så jag ska försöka vara vänsterhänt i ett par veckor sen. Hur lätt är det? Inte alls tror jag. Så alla dammtussar bort så vi kan bjuda hit ALLA som vill komma och fika och underhålla mig under några veckor....när jag inte våldgästar dom och vägrar åka hem;-)

Ikväll tittade solen fram och det blev jätteskönt ute! Jag sa ju att det fina vädret kommer nu;)Mor och son passade på att ta första sommarbadet. Ingen kan kalla westies för badkrukor i alla fall. De slänger sig i på vintern med om de bara får. Innan i dag var det kyligare och stövelväder så, såhär såg dagens ut. En rosa dröm från Lindex och jeansjacka från Cream.

That´s was all from me tonight folks...;)

Ha en skön kväll nu
Adela

6 kommentarer:

 1. Hej Igen!
  Ja ibland ska man ha tur. Har aldrig budat på TRADERA man kanske ska in och kolla om det finns något intressant? Som vanligt snygg OUTFIT.
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 2. Grattis till ditt fina klipp!!! :) Vilken snäll kompis. Ibland får man väl ha tur.

  SvaraRadera
 3. Kan man nästan kalla ett under, va? Kan du inte lägga ut något mer på bloggen som du önskar dig, ska du se att det snart finns på Tradera igen:)
  Lycka till med operationen.
  //Camilla

  SvaraRadera
 4. Okej, nu gick gipsljuset upp:)
  Fin blus, färgen är underbar.

  SvaraRadera
 5. Vilket kap, din lyckans ost!
  Supersnygg outfit, älskar din klänning!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Grattis till ett underbart köp! :-)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails