HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 7 maj 2010

Loppisfynd, antikaffär & auktionsvisning


Doktorsväskan;)Från antikaffären. Halvskumt och bilderna blir därefter;)

Lille T har tagit fredagskväll.
Vad skönt det är med l e d i g fredagkväll! Svinkallt ute så god mat, vin, varm filt och soffan är nice;) Var på liten "leta fynd turné" idag och lyckades delvis, i Småstadens antikaffär - är som en godisaffär om man gillar detta - och auktionsvisning. Ingen ram i den storleken jag behöver, men det kommer nog.

I antikaffären var det lite halvtomt just nu för ägaren håller på att fylla upp inför sommaren för alla turister med mera. Men jag hittade en fin sak för inte många pengar! En välbevarad gammal doktorsväska men rätta slitningen!;) Jättefin och den ska givetvis få vara som den är. Kommer nog att platsa med de andra gamla resväskorna uppe på de vita klädskåpen i hallen. Såg tyvärr får jag väl säga en annan d r ö m...talar inte om vad då rusar mina loppisvänner dit:-) Får se om den får flytta hem till mig senare.
Hann med en loppis med och såg ett jättefint skåp för 200:-!....ska bara bygga ut huset först så alla fynd får rum;-)
Auktionsvisningen bjöd på fina saker med, allra helst ett vardagsrumsbord jag såg. Dessvärre är jag inte i behov av något sådant.

Nu blir det filmtime;)

Adela

5 kommentarer:

 1. wow vad fin väska! (oväntat att jag skulle tycka det va?!) Hittar du fler så hojta!!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Oj vad fin väskan var! Gumman hur vet du var alla loppisarna finns någonstans? Står det i tidningen eller hur får du reda på det? Kram

  SvaraRadera
 3. Dr Molly;) har svarat i din blogg! Fixar en väska, hittar säkert fler!

  Sanni; Väskan jag köpte nu är från vår antikaffär i lilla staden;) I dina trakter finns flera bra loppisar! Kolla Tändsticksområdet på lördagar! Rekommenderar mest en utflykt till Moheda, kolla deras hemsida: http://www.ostregard.se/

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. charmig väska! Kul med lite fynd! /Malin

  SvaraRadera
 5. Vilka fint fynd! Skoj när man hittar de rätta sakerna som man letar efter. :)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails