HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 12 maj 2010

My life in a box ;)







Visar er den fina cremefärgade boxen/lådan eller vad man ska kalla den. Inköpt i en av Småstadens butiker med söta bilder på. Tyckte den passade in hemma hos oss;) Tyvärr gör inte bilderna den rättvis, men locket är som ett fint gammalt svartvitt foto. Kanske kan användas för förvaring av "viktiga saker i livet";)

En dagens med som var gårdagens;) Vita jeans, vita converse, Odd Mollys favoriten Hearted och svart uniformsjacka fr Lindex. Tycker Lindex har bättrat sig vad det gäller flera plagg. Just denna svarta jacka är kanonfin!

Vi skrattar gott idag på arbetsplats E. Som jag berättade för länge sen så ska vi springa Småstadens stadslopp! Sju lag är anmälda från oss och det ska bli kul;) Lilla lokaltidningen gjorde ett reportage om oss främst för att sporra andra företag att anmäla sig. Det roliga ligger i att vi tycker alla vi ser ut som en hög clowner...vi skrattar och grimaserar på fotot, men ok...vi får bjuda på det;-)
Adela







5 kommentarer:

 1. Hej Igen!
  Vilken underbar fin låda den passar ju galant hemma hos dig. Och som vanligt en snygg outfit. Vi verkar ha samma smak/stil när det gäller kläder;-)
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk låda perfekt att ha gamla minnen i.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om att Lindex gjort ett uppryck på senaste. Även KappAhls och Indiskas vårkolektioner bjuder på godbitar. Trevligt när den romantiska stilen är på modet!

  Önskar dig en jättetrevlig helg! Du är grymt snygg i den outfiten (och annars också förstås)!

  Kram, Mia

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig kombination av kläderna. Me lajk! Vårt Lindes har inte hela deras sortiment och just den har jag inte hittat. Skulle vilja prova den men det får jag ta och göra om jag åker till STORAstaden, ja om den finns kvar. :)
  Vilken söt låda!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Dag efter dag bjuder du på underbara bilder!!
  TACK SÖTA DU!!

  Underbar kombo!! Älskar tunikan och kavajen i kombo!

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails