HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 25 maj 2010

På språngTisdag och på väg till frisörstolen och bli bortskämd en stund och sen iväg till en vän i en grannstad och hälsa på;) Avslutningskläder till herrarna i huset ska in handlas med. Inte så lätt då i alla fall lilla A inte vill följa med och prova. Han är skönt befriad från sin mors intresse för kläder;-) Inte så att han är befriad från intressen, tvärtom! Är nog inte många killar i den åldern som har så många istället och den kreativa förmågan;) Stora A är lite mer i modeintresserad och vet vad han vill ha;) Hoppas ändå jag hittar något bra när lilla A ska på avslutningsfest och allt. Det är ju lite speciellt att sluta 9an!

Lite bilder från min plantering. Fina Mårbacka med uppringlad murgröna på hjärta i en zinkhink och lavendel. En början i planteringen, ska sättas lite mer snart. Det fina stora ljusturkosa ägget är en present från vännen I, Thank U dear!;)

Sköt om er i dag;)
Adela

5 kommentarer:

 1. Önskar dej en skön stund hos frissan .Ska till min goa frissa och mysa bara så skönt.Ha det gott hos din vän.Härliga bilder du bjuder på idag.Önskar dej en fin dag.kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Vad vackert det är på din altan. Lite fina tips fick jag där också ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Va fina saker du har i trädgården :) ja att få unga herrar att gilla kläder är kanske inte det lättaste :) Hoppas du hittar något fint i alla fall

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Har din kille också bal på sin skola?
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Hej alla fina och tack för kommentarer!

  ja kläder till killar är svårt...särskilt när de inte intresserar sig så mycket=)
  Ingen bal Åsa, men avslutningfest i 9an och sen har de riktig bal när de tar studenten i 3an!;)Kostsam historia har jag hört genom tidigare vänners och systers studenter;) Så den har stora A nästa år.

  kram till er!
  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails