HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 23 maj 2010

Söndagkväll


Lugn söndagkväll här förutom en dammsugning med vänster hand...något jag inte rekommenderar för allt känns bakvänt;) Liten promenad med men längtar efter min löpning nu, men handen bultar för mycket.

Loppet
vi är anmälda till nästa fredag kommer nog därför att avverkas i snabbt gående takt med ett annat lag som från början var inställda på det. När jag sa till min läkare att jag skulle springa det skakade han bara på huvudet och sa; Neeeeeeej det ska du inte;-) Ja det är mycket man vill men oftast räcker inte tiden till, nu är det annat som bromsar. Men som en coach sa; ”Stress är stress för kroppen även om du inte frambringar den genom träning. Du kan inte göra allt - du måste välja”. Sant såklart och gäller väl övrigt i livet med.

Är i behov av nya träningskläder och letat runt lite på nätet. Nu sitter ju inte träningen i kläderna men det gör inget om kläderna är lite kul med!;) Någon som kan tipsa om något bra ställe på nätet eller butik?

I morgon ska jag hälsa på kollega H och lilla Milou;) Ska bli mysigt att se henne igen den lilla kattskruttan;) och hälsa på i deras fina hus och rabarberpaj har utlovats så jag var inte svårövertalad!

Sov gott
Adela

2 kommentarer:

 1. Låter klokt att GÅ loppet. Snygga träningskläder! Jag som annars aldrig tränar börjar nästan bli sugen när solen visar sig. Har dock dragit på mig förkylning nu så lite till får min träningsiver vänta :-)

  Natti natti

  SvaraRadera
 2. Snygga träningskläder!!!
  Sunt av dig att gå loppet....ingen idé att riskera något...
  Jag skulle varit ut på en löprunda idag på morgonen...meeeen va trött jag var!!

  Ha en go dag!

  Kramar

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails