HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 27 maj 2010

Testing, testing...1 2 3 testing, testing;)


Underbar stor silverlåda


Fint presentpapper med silver;)Ljuvligt gammalt pappersark jag hängde i ett pärlband


Fattigmanssilver


Krona

Rosablommigt quiltat;)Sitter här och myser med lite, lite vitt;) kex och ost. Bra uppladdning inför ett lopp? Kanske inte riktigt, men har faktiskt sprungit en sväng ikväll, trots la doctores NO. Men ska ju ta det l u g n t i morgon på Stadsloppet, så det är ok;) Tända ljus med förstås, vet ni hur gott Yankee Candles babypowder luktar? Om inte, BY ONE! Ljuvligt, lagom doft.
Testar min nya kamera och det är så kul! Får lära mig finesserna efter som...men den är kanonbra! Har skjutit lite lösa skott här på fina saker så kika om ni har lust;).

Här blir det en teenagersfri helg då lilla A åker till daddy i Stockholm och stora A gör just nu det han är bäst på: nämligen kör en minibuss med folk till Tyskland. När han sen kommer hem i övermorgon bär det iväg till farmor och farfars stuga i skärgården med sina kompisar. Kul för dom och stora A har ju varit där ända sen han låg i magen;-) och hela sin uppväxt. Nu får han guida killarna där istället! Dit tar man sig bara med båt ut till ön.

Fortsätt njut av kvällen, det gör jag;)
Adela

3 kommentarer:

 1. Åhhh vilka fina bilder du visar oss..
  Ojj, har lilla vovven öroninflammation, vet du det hade Nisse för 2 veckor sedan, har var jättedålig..och örat var sååå inflammerat, men det blev bra på en gång med örondropparna..
  Ha nu en fin kväll
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 2. Yankee Candles babypowder låter som något jag skulle gilla. Var köper man dem?

  Sov gott!

  SvaraRadera
 3. Anette: Så LillNisse har haft det med! Ja trist för de små liven;) Skönt att han mår bättre!

  Anneli; Yankee brukar finnas i de flesta inrednings o presenbutiker!=)

  Kram till er!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails