HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 3 juni 2010

Kvällens baloutift & Chrysalis wrap

.....Nej såklart ingen baloutfit, utan bara en skön avslappnad stil ikväll medan jag kikade på alla supernsygga balmänniskor! Vit Filippa K favoritklänning , jeansjacka från Cream,vita Converse och lite ny solbränna efter det fina vädret!;) Bal är härligt och så kul att se alla fina uppklädda och i den ena snajdigare bilen efter den andra! Vännen V och jag var och tittade och efter det hamnade vi på en av Småstadens mysiga restaurangers uteservering och ett glas rött;) Där hade de fixat ny altan och gjort så mysigt, riktig loungestämning med svart konstrotting och pösiga dynor,

Fick hem en riktig snygging idag, Chrysalis wrap, som tyvärr fick åka och vända för jag hade beställt en storlek 0 men behövde en etta. Man kan aldrig vara riktigt säker på Odd Mollys storlekar. Men den var så superfin , kommer att bli en favorit!

Hoppas ni sover gott nu snart;)

Kram
Adela

6 kommentarer:

 1. Superfin är du och är lite hemligt avundsjuk på dina spiror och brännan :D Roligt att få se alla upp snoffsade människor. Har en chrysalis själv, två faktiskt... En i multi och en i rouge och jag ÄLSKAR den. En av de få mollysar jag faktiskt köpt till fullpris när den kom och det är jag glad för för den gick åt som smör i solsken i strlk 4a :D Kram gumman!

  SvaraRadera
 2. Den i Rouge då.. Multin ninjade jag på tradera till ett oförskämt lågt pris ;)

  SvaraRadera
 3. Brun och kalassnygg! Och du kommer vara hur snygg som helst i wrapen, hoppas du får tag på rätt size. Kram gumman!

  SvaraRadera
 4. Snygging!!!

  Har oxå en chrysalis (multi) men den hänger mest i garderoben tyvärr :(

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. WOW vad snygg du är idag! En riktig sommarpingla :-)

  SvaraRadera
 6. TACK alla ni snälla goingar!;)

  Kramis
  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails