HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 9 juni 2010

Liten blir stor

Åren går och på fredag är det skolavslutning och lilla A slutar grundskolan...9 år, undrar vart dom tog vägen?;) Från fotot som 4 månaders baby i dopklännigen jag sytt, som pryder hallen uppe nu;) till killen som ska ta på sig skjorta och till det slips för första gången i livet;-)

En mycket företagsam herre som renoverar sin 9e bil nu ute i garaget! Nio tänker ni...ja det är helt sant. Ni vet att det finns vissa modeller av "bilar" dessa 15 åringar får framföra med särskilt taget kort, sen tänker jag inte gå in närmre på det, då han och jag inte har samma intresse och jag inte "förstår det här" som han säger, vilket är helt sant! ;-) Men duktig och driftig är han och det han inte kan laga och sälja vidare mycket dyrare, kan ingen;-)

Finaste skjortan är inshoppad med en svart superfin sammetsslips som jag fick personalen i butiken att leta fram på lagret. Varför lägger man undan såna skönheter? Fyndfaktor 1 på den! 70% rabatt...älskar att fynda! Och så mycket snyggare än alla "gubbslipsar" för över 400:-. Nyklippt är han och skorna är shoppade med pappa i Stockholm;)

Skön runda på morgonen idag! Det luktar ljuvligt gott ute men det finns ett men...dessa sniglar som ligger överallt! Ja, jag erkänner....jag har mask- och snigelfobi;-) Någon som vet hur man botar den??? ;)

Nu är det snart lunchdags! En hungrig mekaniker i garaget vill ha stora portioner! Ha ha.....

Kram
Adela

6 kommentarer:

 1. Verkligen en driftig kille. Med all rätt ska du vara stolt. Han kommer vara så fin.

  Du har lurat mig in i fördärvet.... ;) Klickade hem en Suiteheart minigown. Jag som inte ens gillade den innan. :D Men man har väl rätt att ändra sig.

  Ha en härlig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha ha... Jeanette! Jag tror du blir toknöjd! Den är superfin! Jag hoppas du blir nöjd;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 3. Ja min "lille" kille fyller 18 nu till midsommar. Var tog åren väg?
  Din son verkar verkligen driftig!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 4. Tänk vad fort tiden går. Det är lite sorgligt men också spännande. Jag ser fram emot att få se mina barn bli vuxna :)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. ja det är svårt att förstå när man är mitt i småbarnsträsket att barnen ska bli stora en dag! Men samtidigt skönt att man någon gång i framtiden ska få tillbaka sitt eget liv också(-; Kramar

  SvaraRadera
 6. Gud så FINT !!! Han kommer vara klart den finaste på skolavslutningen!

  KRAM starmama
  http://starmamas.blogg.se

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails