HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 8 juni 2010

Om man kan vara lite kär i en kjol så är jag det!
Ja, det kan man väl inte, men man kan ju gilla plagg mer eller mindre! Nu är det väl så att jag verkligen riktigt ordentligt gillar mina Odd Molly plagg, för det är helt enkelt så mycket jag;) Hur som helst så är Blue skirt lite blue denim min favorit! Den är klockren tycker jag. Nu fick ni en barfotabild, städfrisyr och ett torkande sofföverdrag med på köpet på bilden, men det tar jag inget extra för:-)

Berättade inte förut att jag varit orolig hela dagen för min darling TinTin som betett sig märkligt idag. Vääääldigt trött, inte velat äta och allmänt konstig. Mår inte bra när inte djuren mår bra. Det är som med barnen...alla ska må bra!;) Nu har han nog kört en luring med mig misstänker jag...han har nu blivit matad i soffan, en hård favorit i taget och fått mjölk serverat. Sen sussade han gott vidare. Börjar ana att han bara är utschasad efter en kanske hård råttnatt den lille filuren!;) Och såklart blir han matad i handen så var ju inte lille T sen att behöva bli det med...Nämnde jag att de kanske är lite bortskämda?

Sov så gott sen;)
Adela


5 kommentarer:

 1. Inte alls konstigt att du gillar den där kjolen. Den var ju hur fin som helst på dig!

  KRAM starmama
  http://starmamas.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Suuupersnygg särskilt med den vita tröjan till.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Är Tintin katten?

  Min katt tål inte mjölk, han kräks som tusan.
  Vilket är så tråkigt eftersom han älskar O´boy...

  SvaraRadera
 4. Tack! Ja kjolen är så fin i modellen så den kan inte bli fel;)

  Ja åsa, TinTin är katten..ha ha inte lätt att veta!;-) Kul katt om han gillar Oboy! Kanske går att blanda med vatten då??=)

  Kram till er alla!

  SvaraRadera
 5. Jättefin kombination! Vart har du köpt den vita toppen? hittade precis till din blogg och har lagt den till mina favoriter:) Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails