HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 20 juni 2010

Partaj & Las Vegas


Vilken skön avkopplande dag i dag, trots jobb innan i helgen så har jag känt mig ledig! Gick skön promenad i kväll och rensade huvudet från tankar och sorterade, känns bra;) Har fått en förfrågan om att göra en sak jag är lite tveksamt till, så det måste sjunka in.

Kikade på Kosta Bodas sida mest på skoj och såg en del roliga nyheter! Var väldigt förtjust i konstglas förr och hade med betoning på hade, flera fina glaspjäser från födelsedagar, jul och flera saker från en mycket mysig gammal vän. För några år sen hände olyckan som kraschade allt...ett ben på ett glasskåp vek sig och allt gick i backen efter många års samlande. Trist som bara den, särskilt som jag inte hade allriskförsäkring i min hemförsäkring...så ett tips: Har ni inte det...teckna en! Fick ingen ersättning för något och allt gick till spillo, suck.

Här har Ulrica Hydman-Vallien kommit med flera nyheter som glasen Partaj och Las Vegas, som var roliga! Framförallt var dekorkaklet av Gunnar Cyrén fint tyckte jag som en dekor i ett kaklat badrum.

Ny vecka i morgon! Och snart midsommar...mysigt;)

Sov gott;)
Adela

1 kommentar:

  1. Hej Vännen!
    Läckra glas du visar ja det finns mycket fint.Även dekorkaklet är lite häftigt tänk att bara fälla in en sådan som en punkt på väggen centrerat.
    Kram Bettan

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails