HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 13 juni 2010

Idag har jag varit möbelsäljare!

Söndagens enda och sena inlägg kommer här! Det beror på att jag har brutit min sjukskrivning idag och agerat möbel/trädgårdsmöbel- och interiör säljare! ;) Kul som bara den ibland, när jag vissa gånger när andan faller på, jobbar även i utställningen för det företag jag gjort webshopen åt. Man träffar så mycket folk och det finns så mycket fint att sälja! Tävlingmänniska som jag är så blir det "lite sport" med och se hur mycket man säljer. Det jag gillar mest är att gå där och plocka om bland alla fina inredningssaker.

I dag hann jag med att ändra om och skylta en del av en hyllvägg och plocka upp riktigt snygga saker från Artwood, som kommit med en ny serie produkter i grovt jeanstyg och vita- och blårandiga textiler. ATO har kommit med snygga superpopulära redan, fårskinnsdynor som folk är som galna efer;) Utställningen är giganstisk och det står 250 olika grupper uppställda och mer finns ändå på det stora lagret bakom. Helgerna är särskilt kul att vara där då många tar en utflykt dit för att fika och plötsligt har de med sig en kasse eller t o m ett släp hem;-) Folk gnäller att det finns f ö r mycket att välja på och det är ju ett "angnämnt gnäll";)


Gårdagskvällen var kul och kören med Rigo vann tävlingen och jag måste säga att de var väldigt proffsiga! Magnus Carlsson är ju en liten guldgosse med sin fina röst och utstrålning som fick igång publiken med. Lite barhäng på Småstadens hotell sen och det är inte varje dag i denna lilla stan som man ser Micke Syd och Papa Dee hänga i baren;-) Lotta Hedlund svepte in som en queen och damen är snygg i sin ålder;)

I morgon väntar allvaret! ;) Back to work! Får vi se hur det går....lilla handen värker o bultar, men det ska väl ordna sig. Stora A börjar sitt sommarjobb 07.00...bye, bye sovmorgonen, men desto roligare när pengarna trillar in!;)

Sov så gott
Adela

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilka läckra möbler du visar hur snygga som helst. Hoppas din hand blir bättre till i morgon? Inte roligt när den värker & bultar.
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig serie i jeanstyg!
  Ha en go dag på jobbe imån och hoppas att handen inte besvärar föööör mycket!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Säger som de andra, hoppas handen din får vila så du inte har så ont imorgon.

  Vilka läckra möbler och dynor. :) Måst genast kolla in hemsidan. :)

  Dottern var helt överlycklig och sa så gulligt att jag trodde inte att ni hade så mycket pengar så ni kunde köpa ny matta och påslakan..... Har lite till som vi vill byta ut men det får vi ta pö om pö. Verkar förresten som jag fått tag på en Chrysalis. *happy*

  Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt med så många strängar på lyran :D

  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails