HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 20 juli 2010

En salig blandning av sylt, nyklippta & en dagens=)


Mums för hallon!
Hej vänner i sena kvällen!

Här kommer dagens hektiska saliga blandning av allt och inget;) Semester har det inte känts som idag, snarare lite för mycket inbokat! Här kommer min dag i bilder=) Fick ett infall och gjorde några burkar jordgubbssylt och sen hallonsylt för det är ju så himla gott med hemgjord eller hur?=) Hunnit med att rasta bästa vännens hundar med och kasta in en köttfärslimpa i ugnen innan jag begav mig till min frissa=)
Nytrimmade snyggingar och så skööööönt för dem i värmen. Som två valpisar igen;)
En dagens med en gammal favorit, jeansklänning från Object. Nyklippt, men det kanske inte syns för den oinvigde...=) men viktigt att få upp bra kvalité tycker jag, när jag vill ha lite längd på det, i alla fall på sommaren;)
Min bästa frisör gjorde en inbakad fläta fram i luggen, sommarfräscht tycker jag! Sen blev det en sväng till webshopsjobbet, eftersom jag åker iväg snart. Alla fakturor måste ju ändå iväg och snacka om att folk handlar trädgårdsmöbler i värmen!:D Hoppas ni har haft en lugnare dag;)

Sov så gott alla fina & en stor kram till alla där ute;)
Adela

2 kommentarer:

  1. Vad fina ni är alla 3. Jag tycker det är underbart när man är nyklippt och man känner att håret mår bra eller hur man nu ska säga.
    Önskar dig en härlig onsdag då det snart är det....borde gå och lägga mig.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fina ni blev alla tre bara så fina.Skönt för små vovvarna att vara ny trimmade i värmem.Ja du blev kanonfin också.Söt och somrigt med fläta.Jag har beslutsångest ang halsbanden.Vet inte vad jag ska ta för färg????snälla hjälp !!!!!Vilket ska jag ta????Hoppas att du hade en skön kväll.Kram Rita ♥

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails