HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 10 juli 2010

En supermysig kväll!


En helt enkelt skitkul kväll i magiskt väder och med supertrevlig vän!
P och jag i sällskap, av vad vi visste förköpta biljetter med 5 500 personer och många fler var det;-). Vilken sommarstäming det var, perfekt start på semestern med många fina klassiska sommarlåtar! Jag rekommenderar verkligen er som tänkt att kika på Diggiloo att åka på den showen, för en show är precis vad det är, för barn, unga, gamla.

Inte en lugn stund förutom en paus på ca 20 minuter, sen kör de i dryga tre timmar. Så mysigt med barnvisor på ett kul sätt, disco, 80-talsmusik, blås, standupkomik, riktigt duktiga artister och när Magnus Johansson blåser trumpetryyyyyser du i värmen, helt fantastiskt! Detta är ett helt projekt som en uppbyggd by med kiosker, restaurang, fika, bar och allt tänkbart. Läs deras turnéplan och boka biljetter tycker jag;)

Första semesterdagen! Nu ska jag ut och springa=)

Kramis
Adela

9 kommentarer:

 1. Ååååå vad mysigt att gå på konsert.Bara så härligt.Kan tänka mej att det var fullt ös medvetslös.....Önskar dej en skön och fin dag.kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Bad mysigt ni har haft det! Vill också se ju :)
  Alltså, det där springandet Helena?? Kan du skicka över lite av din energi till mig, skulle med behöva komma igång.. Men det är ju SÅ tråkigt att springa!! :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Det verkar ha varit en fantastisk kväll, en sådan som ger en en riktig kick! Här får man väl hålla i slantarna nu lite efter hemkomsten från Sthlm...

  SvaraRadera
 4. Men vad mysigt!! Blir riktigt avis älskar sådant :D Superfina var ni båda två. Kramar i massor <3

  SvaraRadera
 5. Var det i Hooks Herrgård? Jag åkte förbi där i fredagskväll, det såg så jättemysigt ut och vilken tur med vädret!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 6. Ja superkul med konsert!=)Det var såååå mysigt och vädret gör ju 80% såklart, men även miljön, så fint! Ja Maria, det var Hooks Herrgård!=)

  Perlan, energin är skickad...på väg, går lite sakta i värmen=)Hundar är ett perfekt skäl till att komma ut och springa! Dock var de inte med i tropikvärmen i dag;)

  Kramis i värmen till er;)
  Adela

  SvaraRadera
 7. Åh med en sådan konsert så får man verkligen sommar feelings. :) Grymt varmt idag och det är härligt!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Magnus spelade på en av mina bästa vänners bröllop (de är vänner) på Tylösands strand, det var också en rysare...:)

  SvaraRadera
 9. Förstår det Åsa...tänkte just det igår...han på ett eller (mitt:-) ) bröllop så kan ingen hålla tårarna tillbaka;)är det dessutom på Tylösands strand blir det nog mer än jag klarar...=)=)
  Publiken stod upp varje gång när han hade spelat och ville inte sluta applådera;)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails