HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 24 juli 2010

"Livet på landet, det enda som är bra =)" & Är man kändis nu då ?

Ni minns väl alla Peps Perssons dänga, Livet på landet?=)

Men så mysigt det är! Gillar lantlivet, men vill ha nära till stan;)
Dagen har varit superskön med besök hos mysiga kollega L och där blev jag bjuden på smarrigaste lunchen upplagd på finaste Mateus. Hundar, ungar och äppelvin är väl också en slogan eller dänga?=) Och det finns det där med, snällaste schäfern som är en riktig slickepott och sötaste barnen;)

Hur som helst bor de helt underbart fint och vi gillar ju båda den lantliga stilen. I ett annat litet hus på gården skulle ERNST hitta sitt nästa sommarprojekt för 2011! Är övertygad om att han ringer L snart och ber att få komma, eftersom jag är ännu mer övertygad om att han läser min blogg!;D Haaa....nä såklart ha inte gör det, men vilket hus att göra i ordning! Och min vänner...när det är klart är det ingen idé att ni ens tänker tanken, det är redan bokat, av mig!=)

 
L har så fin smak med ett riktigt lantkök med pärlspont,gamla skåp, Greengate, köttkvarn, porslinsho och kolla in badkaret i trädgården! Blir man avundsjuk tror ni?=)
Nästa gång ska jag mula in skåpet ovan i min sportcupé när hon är i köket en sväng och förhoppningsvis märker hon inget!=)

Dagens var repris sen tidigare men älskar denna odd Molly kjol! Vita tunikan från lindex och vita Converse, med nya halsbandet från Anita=)

Jag hoppas ni förstår min självironi i rubriken om "kändis"=)!?! Blev uppsprungen av en kvinna idag på stan som jag absolut inte känner eller känner igen...hon ropade"Adela, ..Adela..." Jag tänkte när jag hörde det bakom mig, att va kul någon som heter Adela. Men det fortsatte ropa...till slut vände jag mig om och då kom hon fram och sa: Vilken härlig blogg du har! Jag läser den varje dag! Herregud, jag blev döpaff! Jag brukar finna mig och ha svar på tal, men hon tog mig "på sängen"=) En främmande människa....men ok, det är ju inte lustigt egentligen eller hur? Man hänger ut sig själv och delar av sitt liv, och det är som jag skrivit tidigare, både FÖR och NACKdelar! Men kul i alla fall när jag smält det lite att man kan inspirera och glädja andra!=)

Sov gott!
Adela

3 kommentarer:

 1. Visst är det skumt när folk stoppar en på stan och känner igen en från bloggen... jag har också varit med om det... känns overkligt på något sätt...
  Jag har mailat dig!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt ni verkar ha haft det!
  Har med råkat ut för det där med att bli "igenkänd" ett par gånger. Man blir lika paff varje gång. När jag hade butiken kom det nästan dagligen "vilt främmande" människor som berättade att de läste min blogg varje dag och visste det mesta om mig. Man ser ut som ett ufo varje gång! haha
  Förresten tycker jag att Anita borde ha en webshop så vi andra med kan köpa abuerginefärgade hjärtan halsband ;-) KRAM

  SvaraRadera
 3. Verkar som ni har massor att se fram emot alla tre. :) Skoj men skumt kan jag tänka mig att bli igenkänd. :)
  Har du hittat några Culture byxor?
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails