HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 16 juli 2010

Ljuvliga gamla foton och mina loppisspetsar!

Är hon inte underbart söt den lilla flickan?;)

Här är mina gamla foton som jag fick köpa av kollega H som hon i sin tur köpt på en loppis;) Tycker de är helt underbara och det är gamla originalplåtar på grovt fotopapper, från olika fotografer mest uppe i från Norrland. Den här tjejen är fotad hos Stein & Wångsström Atelierer som det står, i Örnsköldsvik. Kanske är det några gamla släktingar till er där uppe som läser min blogg?=) Just nu ligger hon på mitt lilla vita auktionsbordloppissilverbrickan med vita porslinsrosor. De andra fina fotona finns i mitt skåp som innehåller många minnen och annat smått och gott;) Hoppas hitta fina små ramar på någon loppis eller autktion som de kan passa i sen.

Några av mina fina spetsar från senaste loppisen har hamnat i köket som hyllspets och det blev superfint! Sånt pilljobb denna dam måste ha suttit med, med fint, fint garn. Kanske hon skulle bli glad om hon visste att det satt uppe här nu?=) De andra spetsarna får bara vara prydnad så länge tills jag kommer på något mer. Fina att bara ha som i lådan i köket på bänken eller i under glaskupan i skåpet.
Dags att vila huvudet en stund så man orkar med nattens bravader!=)

Vad ska ni hitta på för kul ikväll?

Kram och ha en mysig fredagskväll;)
Adela

4 kommentarer:

 1. Kvällen blir slapp.. Kinamaten är på G hem, så skönt att slippa laga mat ibland :) Nej, det blir inte många knop känner jag.. En riktigt tv kväll tror jag minsann, det var ett tag sedan :)
  kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan igen =)

  Nu har jag även sett hur halsbandet med pärlberlocken ser ut och det vill jag hemskt gärna beställa bums =)

  Sommar kram :)

  SvaraRadera
 3. Vad mycket fint du visar.Härligt med gamla foto i svartvitt .Tycker det är hel läckert .Bara så himla fint.Vad underbart med spets.Härliga bilder.Håller tummar och tår ang halsbandet,så läclert.Ha det gött Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Hej O-Molly och Rita!
  Kollar upp detta med halsbanden meddetsamma måndag fm och återkommer! Vet att de cremerosa pärlorna dessvärre är slut, men i pärlor i andra färger finns och säkerligen det med den tovade blomman med;)

  Mailar er!
  Kram
  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails