HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 21 juli 2010

Mycket att drömma om...men just nu drömmer jag mest om havet!

Odd Molly winter 2010

Bjuder verkligen på några riktiga godbitar tycker jag! Sitter här och dreglar lite=), men man får kika vidare och välja något av dem sen! Jag gillar flera av dem mycket, men alla vet vad Oddisar kostar om man inte kan fynda på Tradera senare, så valen får nog ligga utspridda under höstens alla månader!=)
Mycket fint i alla fall, men just nu drömmer jag mest om min kommande vecka vid havet och att använda alla sommarMollysar istället!=)

Nu blir det grillat och ett glas vin!


Kram till er;)
Adela

6 kommentarer:

 1. Va mycket fint, å va härligt att åka till havet. Vi åker till helgen. Blir nog västkusten skulle jag tro.

  Kram Linda (Jolin)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Ja, visst finns det mycket som är fint och jag får göra som du, sprida ut det hela. Vad underbart det låter med havet och hoppas att vädret fortsätter.

  Kram från Eva S.

  SvaraRadera
 3. Den där sammetsklänningen skulle sitta som en smäck på mig:))
  Måste genast börja leta efter den.
  Fyndade förresten oddmollytröjor på rea idag. Man fick ta två för en!!! Ja, du, inte svårt att motstå det erbjudandet. Det åkte med en höstblus därifrån också. Så nu kan man visa sig ute igen:)

  SvaraRadera
 4. Vilka godbitar du visar. Jag inser att jag bara vill ha mer och mer. SUCK! Jag som trodde att hösten skulle bli "billig".

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Igen!
  Ja visst fanns det många gobitar;) Kommer nog att bli en dyr höst som vanligt. Är man i branschen så är det lätt att det blir det;) Men först ska vi njuta av SEMESTERN!
  SOV GOTT!
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 6. Hej vänner!
  Ja visst blir man sugen!Men nu tar vi sommaren först så kommer nog hösten sen med=) Vi får hjälpa varandra att hitta fynd=)

  Kram till er alla!
  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails