HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 9 juli 2010

Vilken lovely fredag!
Goodmorning vänner! Känns som en mycket bra dag i dag;) Sista dagen på jobbet inför semester med allt kul där och sen veta att man är l e d i g i fyra veckor, bortsett från några pass på P;), känns helt underbart! Dessutom kommer fina P ikväll och vi åker på Diggilo=) Ska bli superkul! Hade den stora förmånen att bli uppskriven på gästlistan och få två platser for free av en vän som tidigare, fram tills förra året, kört Diggilos turnébuss och de får i sin tur bjuda in gäster att se konserten;) Tack min vän...så nice av dig! Vi ska ha en riktigt rolig kväll, jag lovar;)

Knäppte några foton på vår framsida.
Tycker Hortensia ihop med lavendel och pelargoner är så fina och de håller sig bra ute i lite halvskugga. Visst gör en fin entré mycket när man kommer hem till någon?

Så typiskt mig som skrivit och tyckt att Odd Mollys prefall kollektion inte var så mycket att ha...Ok, jag ger mig lite där. Kikade in på denna underbart vackra tjejs fina blogg Malenami och ser att hon har provat Mononoke T88 Dress i militärgrönt och hon får den ju att se helt galet snygg ut! Nu hör ju till saken att hon skulle vara fin i en säck, men den satt så fint på henne, så min bild av den är förändrad nu=) blev riktigt sugen på den....men håller mig lugn, nu är det semester som gäller;)

Hinner inte blogga mer idag, då dagen har fullt program, men vi hörs i morgon vänner=)

Kram och ta hand om er
Adela

4 kommentarer:

 1. Jag har aldrig sett diggilo, ska blir kul att höra vad du tyckte.
  kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Låter som om det blir en härlig fredag för dig. Vill bara tacka för tips om lindextunikan. Ska ge mig iväg och kolla om jag hittar den idag. Såg, som du också sa, att den fanns i webshopen,så gulligt att erbjuda dig att fixa den åt mig annars. Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Goaste Danne.. tänk vad han fixar och grejar med biljetter! han fixade in oss förrförra året, då han även körde bussen. Vi missade årets föreställning i Ronneby, hade varit så roligt och se dem igen. De är ju verkligen superduktiga!
  Välkomnande entré var det ja... Min består just nu av en kruka med nervissnade blommor, ett gammalt skrivbord skrivbord som jag hade i butiken som ska ut på Blocket, plus ett jättefint klaffbord från ikea som också ska ut på Blocket! Suck. En sak i taget så blir det nog bra. Semestern börjar ju idag!! 5veckor! Wehooo!
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Ska återkomma med rapport Åsa!=)

  Fröken C: Hoppas du hittar den=)

  Perlan: Ja, han är så vansinnigt snäll och trevlig, så det ska bli jättekul! Ta det lugnt gumman, du hinner nu=)

  Kram alla!:)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails