HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 9 augusti 2010

Alla dagar är ju helt enkelt inte rosa eller hur?

Alla dagar är ju inte rosa eller hur?

Idag är det en sån dag. Första jobbdagen, kändes sådär...vädret är också...just sådär. Saknar redan mina lediga dagar där man gör vad man vill. Har alltid haft ett starkt behov att gå lite mina egna vägar...sen får man ju göra det inom rimliga gränser, men mer få bestämma över sitt eget liv och TID! Har många funderingar på kommande saker både inom jobb och annat.

Har så mycket kreativt inom mig som jag vill släppa ut. ;) Har en dröm om att byta inriktning ...igen. Gjorde det för 10 år sen, och det känns som det är dags igen. Jag är ingen person som kan göra samma saker hela livet. Många trivs med det och stannar på samma arbetsplats i många, många år...det är inte "jag". Vill så mycket så jag knappt vet var jag vill börja ibland...Skulle gärna läsa och utbilda mig vidare ...igen. Men inser att vissa saker sätter faktiskt åldern stopp för! =) 
Har många andra tankar som snurrar just nu med...saker som både bekymrar och till viss del irriterar mig...Jag vet att snart har jag funderat färdigt  och då går jag på min magkänsla och gör det som brukar kännas rätt, det blir nästan alltid bra, ska bara fundera lite till hur upplägget ska bli.

Tonårsbarn är goa, men orsakar också funderingar...man vill så gärna hjälpa dom, men de går också sina egna vägar. Jag tänker att de får lära av sina egna misstag, men ändå vill jag bromsa dem så de slipper;) Svårt många gånger.

Jag funderar vidare, just nu är jag i "tänkafasen";), sen kommer "mognadsfasen" och den brukar gå fort...sen går jag till handling!=)

Kram och ha en sköööön kväll!
Adela

5 kommentarer:

 1. Känner igen mig i det du skriver....fast jag stoppar ofta just vid planering...:(

  Kram söta du

  SvaraRadera
 2. Många tänkvärda ord. Det där med tonåringar känner jag igen. Har haft ett fint samtal senast idag med min tonåring. Lite peptalk behövs ibland;).

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig så väl i det du skriver. Har själv funderat på samma sak. Livet är för kort för att fastna i slentrian!

  SvaraRadera
 4. Förstår precis vad du menar! Men när jag bar läst rubriken tänkte jag: "Va?! Det är väl klart att man kan ha rosa varje dag!"
  I love rosa...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Oj, många funderingar där :-) Hoppas du hittar din väg. Håller med om att omväxling förnöjer. Livet är onekligen för kort för att inte göra det absolut bästa av det. Lycka till med dina funderingar.
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails