HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 6 augusti 2010

En dagens & mina spetsar och krokar=)

Heeeej i fredagskvällen;)

Nu har jag grillat med lilla A och myst ute...tur att man får "låna" lite av deras upptagna tid=) Men gjorde nyss chokladpudding och vispgrädde och det lockade hem honom igen en fredagskväll;D Stora A är hos en kompis och de ska upp och jaga tidigt i morgon bitti.

Här kommer min dagens! En söting som fått hänga med alldeles för lite denna sommar! Användes mer förra sommaren och är en favorit, så varför hänger den?=) Idag har den fått lufta sig på stan i alla fall...Samma lite som med Living Loving, man kan klä ner finaste spetsklänningen med Converse.
Ni får stå ut med den o-makade looken och uppsatt hår...älskar att slippa vara så "fix o färdig " som ofta krävs på arbetsplats E bland bossar och besökare=)
Här kommer dagens tips! Sötaste scarfsen för 99 kr från Lindex i vitt med superfina spetsar! Har någon missat att jag gillar spetsar??? Nä, tänkte väl det=)
Tycker vitt till vitt är så fint!
Visst är den här spetsen fin?! Tycker den ser more expensive ut än den är;)
Man kan ju ha mycket spetsar utan att för den skull vara FÖR änglalik eller hur?=) För det är man väl inte helt och hållet...men försöker och vill vara en bra vän!=)
Här sitter nu mina fina krokar från butik Tidlöst! Fint i köket och här kan man variera det som hänger...ser fina julsaker där till jul...kanske små söta enkransar man har bundit;)
Här hamnade min krok från Indiska! Med fint sällskap av finaste paraplyerna från lisbeth dahl...men mina söner tycker jag ser ut som Mary Poppins med dom!! Förstår inte vad det är för problem med det?!?;D Det bjuder jag på i så fall!
Å, jag har sått blomfrö med! Och till min stora förvåning kom de upp!=)
Titta så fint det enklaste kan vara...
Ett konstverk i sig;)

Och till dig lilla vännen som jag mailat med idag efter mitt förra inlägg....jag tänker på dig!;)
Nu blir det FILM här!


kram
Adela

8 kommentarer:

 1. Jag håller med bara så fint med massa spetsar.Det är ju bara så himla fint.Ha nu en skön filmstund.Hoppas att det är en bra film .....Ha det bäst rara du Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Wow vilken fin klänning!!! Helt underbar.
  Kroken fick ju en perfekt plats.
  kram

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder du visar!
  Sjalen är verkligen fin. Jag har varit och fingrat på den många ggr. Den är väldigt lik Saraklänningen i spetsarna och jag kanske slår till endera dagen.

  ha en fin helg!
  kram

  SvaraRadera
 4. Tokfin klänning, å ja, den borde helt klart bäras lite oftare ;) i love vita converse, så snyggt till det mesta faktiskt. Idag smattrar det på husvagnstaket av regnet. Gör inget för då kan jag åka o shoppa istället :D Ha en toppenlördag vännen Kramar!!

  SvaraRadera
 5. Väldigt fin klänning, det känns som en riktig "sommarlovsklänning"! :-) Sjaöar älskar jag med, fast jag är nästan alltid för varm för att bära dem. Men de kan ju vara så fina på en krok också!

  SvaraRadera
 6. Oj, vilken fin klänning.....VILL OSSÅ HA!!!! Antar att den inte längre går att få tag på men var har du köpt denna, vilket märke. Du är superfin i den och sjalen är också sött.
  Jag undrar en sak vännen, hur var med halsbanden du tidigare visat på bloggen, vet att jag frågat om de finns kvar och pris....kan du maila mig vore jag supertacksam (pearl_999_aog@hotmail.com)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Tack alla för era hälsningar! Ni är då för SNÄLLA!=)

  Odd Molly-holic: Jag mailar dig! Klänningen kommer från VILA och jag tror knappast den finns nu eftersom jag köpte den i juli förra sommaren...Men med Tradera vet man aldrig!=)

  Kramis!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails