HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 11 augusti 2010

En resa i stövelvärlden

Boots eller snörning a´la Mormorskänga?

Ja det är frågan i höst vänner!;) Vad gillar ni? Surfade runt igår i skovärlden på nätet och det som hittills syns är mycket kängor med snörning, bootsstuket och kilklack. Tycker en del ”mormorskängor” är riktigt fina och har hittat min favorit på Bianco, men om det blir något köp av dem sen återstår att se=) Det som är både kul och fint är att det verkar komma mycket i beige/powder färg och natur. Färger jag gillar mycket då allt annat mest brukar vara svart i stövelväg på vintern. Här är utvalda snyggingar från Have 2 Have, Bianco och Scorett.

Onsdag och en dag kvar på arbetsplats E för veckan, men sen återstår några pass på P. Helt ok, då jag trivs så bra där;) Nästa vecka ska jag dessutom vara ledig en dag och vi ska fira mamma som fyller jämna år! Hoppas på bra väder och har planer för en utflykt till ett fint ställe=)

Hoppas på att kunna åtminstone gåspringa ikväll! Har varit aningen handikappad sen jag sträckte mig i söndags i ena låret…grymt vad ont det kan göra. Men nu ska det röras på sig! Alltför mycket fika och annat gott på semestern har resulterat i + 1,5 kg….Bort, bort ska det=)


Ha en fin dag underbaringar!


Kram
Adela

1 kommentar:

  1. Love love love MC bootsen näst längst ner till höger! Måste ta mig en närmare titt på dem! KRam och tack för tipset

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails