HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 25 augusti 2010

Hemma SPA-kväll

Hej vänner i sena kvällen...igen=)

Här kör vi hemmaspakväll i kväll...Fuskat och varit en halvtimme i solen, vill behålla färgen och sen tänker jag och funderar så bra där...har skrivit ett brev där ikväll... i mitt huvud alltså;) så nu vet jag exakt hur jag ska formulera mig!  Nu är det lite sling i benan i håret, fotbad och sen en hårinpackning och sist naglar;) Lite fix och trix inför kommande festligheter är väl aldrig fel, även om jag givetvis gör det MEST för min egen skull=) Så skönt att pyssla om sig själv ibland.

Har hunnit massor idag, alltifrån ärenden och en massa på jobbet. Storhandla är en grej jag gör och såklart när den sköna lönen trillar in. Fyller frys och annat till bredden så det finns att plocka av. Krävs bra planering i mitt liv kan jag säga med mycket jobb och TVÅ alltid hungriga grabbar! Ibland undrar jag hur mycket dom kan äta? Lilla A är igång jämt och tre middagar om dagen är inte ovanligt. En i skolan, en när han kommer hem och en på kvällen...;) Och ändå är han en liten mask=) Det är väl det som kallas hög förbränning!
På tal om att planera sitt liv och sina veckor så går jag mot en mastodontvecka nästa vecka. Visst är det märkligt att allt ska hända på samma gång?!
Veckan ser ut här:
Må: Jobba 8-30 - 22.00
Ti: Jobba 8-30 - 22.00
Ons: Jobba 8-30 - 17.00 (ledig kväll oj!)
To: Jobba 8-30 - 22.00
Fre Jobba 16-00 - 22.00 (ledig dag oj!)
Lö: Fira min mammas födelsdag på en mysig herrgård på em, (den andra trippen var ju för hon ville rymma den dagen=))
Kvällen: Bjuden på 40-års fest som jag verkligen vill gå på i grannstaden...transportsträckan mellan herrgård och fest är ca 10 mil....PLUS att jag jobbar natten 22.00-07-00! Alla inser ju att detta inte går...;)
Sö: Jobbar 16.00-22-00
Jaa...värdelöst vetande jag vet;D....men inser att vissa justeringar bör göras! Jobbar intensivt på att kunna byta natten och hinna med både mamma och kollega C fest...=)
Ha ha ....vad tror ni om detta?

Nu blir blir det nagelvård här och vad säger ni...jag tror det blir fransk manikyr=)

Sov gott!
Kram
Adela

4 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Mm....vad härligt det låter med SPA. Jag och döttrarna tänker oxå gå på NAIL SPA och mysa lite. Måste ju fixa tossingarna och naglarna lite;)Och här är ju det så billigt så då måste man passa på!
  Ha en fin dag på dig!
  Kram från Bettan

  SvaraRadera
 2. Åååå vad underbart det låter.Bara så skönt att ta hand om sig själv.Bara så underbart.det var mycket du jobbar.Men jisses vad duktig du har varit .Men allting funkar ju bara man har en bra planering.....Det har ju du.Ja du får ha en skön dag sötis Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Shit vad du jobbar! Hur orkar du?!? Jag hade däckat redan i måndags :-)
  (Tack för gulliga ord ang dotterns röntgen)
  Kramar Affi

  SvaraRadera
 4. Mysigt med hemma spa. Sånt som man behöver och förgyller vardagen ltie. :)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails