HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 1 augusti 2010

Nyinflyttade Odd Molly från Freeport

Hej ni fina i sommarnatten!

Oj vilken härlig dag det blev i dag med! Kalasväder och mycket mysigt har hänt. Det kommer bilder på det i nästa inlägg så ni kan läsa det i morgon bitti!=)

Här är mina favoriter som fick flytta hem till mig! Det var som ni förstår SVÅRT att välja och ni var flera som gissat så bra och rätt! Tyvärr blev det inte skinnjackan, den får vara en dröm ett tag till. Håller med er om att den är så fin och priset var kraftigt reducerat men kostade ändå en del;) Är så nöjd med mina inköp ändå! Magic dress är helt underbart fin i verkligheten ocn kommer nog inte riktigt till sin rätt på bild. Det som är fantastiskt med är inte bara det låga priset utan att man också får en underkjol som "på köpet" som man kan använda under mycket annat!=) Det som gör Odd Molly så härligt är inte bara designen och att de blir så personliga utan att de är så tidlösa! Köper man något från flera kollektioner tillbaka så kan du ha dem länge ändå och matcha ihop dem med nyare kollektioner;)
Detaljerna är suveräna och färgen en så fin "Adelafärg!;D
Knapparna bak
Sötaste Polka grease jacket med knyt och i finaste färg och modell. Den här kommer jag att ha mycket användning av i jobbet m m ,
Detaljerna
Såååå fin inuti
Spets - det tackar vi inte nej till=)
Saloon top är så superfin i modellen och denna färgen är lovely!
Gillar ryggen och knytet i nacken
Vi hann med att besöka våffelstugan jag skrev om tidigare med...MUMS så gott!
Vädrade dessa Mollysar och till det den söta jackan från SIRYP
På besök hos fröken Kreativ igen och inhandlade två myrtenträd. Så här fint får man dem insvepta där=) TACK söta du "fröken Kreativ" för "du vet vad" och för det vi pratade om!
Och igen till er andra....ni bara MÅSTE gå dit!=)

Kramar
Adela

7 kommentarer:

 1. Magic dress är helt underbar!! Hur är den i storlek? Fanns alla storlekar på Freeport? Kram och tack för fin blogg! /Camilla

  SvaraRadera
 2. Hej Camilla och TACK! Jag är en normal etta i Odd Molly men kunde ha en nolla i denna fina klänning! Det var väldigt olika i plaggen med storlekarna men i det mesta fanns de flesta storlekarna (0-3) och tydligen enligt butiksinnehavaren så kommer det olika saker varje vecka så gott som! Det var en en del modeller som det bara fanns små storlekar kvar som många ettor osv, men över lag blandat med storlekar. Absolut värt ett besök!=)
  Kram Adela

  SvaraRadera
 3. Hej Adela! Roligt att jag gissade rätt och jag hade tänkt tillägga Saloon top också... :). Jag har också den rosa Lovely Knit i ull, med mörkt vinröda knytband. Jag tror att den är lite ovanlig för jag ser den inte ofta. Är också mycket förtjust i min och tar till den ofta.

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 4. Hej Maria!
  Ja du var en av dom som "kände" mig så väl=) så ni visste vad påsen skulle innehålla!;)
  Visst är den fin den rosa Lovely kniten och det stämmer att den ser man inte ofta, vilket jag tycker gör den ännu roligare!
  Må så gott!
  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 5. Ja, inte så pjåkigt att iaf lyckas pricka in 2 av inköpen. Jättefina alla 3. Själv är jag i Sthlm och har besökt Mathilde samt Odd Molly butiken. :-) Blev inköp, ett till mig och ett till dottern. :)
  Vilken mysig dag med RIX FM festivalen och allt. :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Meh? jag som trodde alla provningarna skulle åka ner i påsen! hahaha.. Nä'rå.. Saloon top provade jag med. Men den kom aldrig med hem. Jag hamnade mitt emellan två storlekar och det störde mig.. Men, det var nog meningen.. För nu kommer ju Tutu till mig istället som jag v e r k li g e n ville ha :)
  Kramis!!

  SvaraRadera
 7. Jeanette: Du känner mig visst väldigt bra!=)
  Å OM butiken....DEN skulle jag gärna besöka! Spännande...får vi se på din blogg vad det blev?;D

  Perlan: Joruuuu....=) Visserligen så har ju du o jag HÄSTlöner i husbranschen eller hur...hmmm.....men tre plagg fick räcka!=)
  Ja Tutu är jag riktigt avis på att du får hem nu...vi får se vad mitt lönekuvert säger nästa månad!=)

  Kram till er!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails